Moda

Sportska elegancija Antonije Blaće

Šibenik je u subotu 13. srpnja dobio svoju šetnicu od uvale Dumboka do tvrđave sv. Nikole, a svečanost otvaranja je vodila Antonija Blaće. Poznata voditeljica je za ovu prigodu odabrala jednostavnu crnu haljinicu prozračnog materijala i izgledala odlično.

 | Autor: Duško Jaramaz/PIXSELL Duško Jaramaz/PIXSELL

Sportska elegancija bi bila najbolji izraz za ovaj styling. Antonija se odlučila za malu crnu haljinu, ali u ležernijem izdanju. Kroj haljine je sportskog tipa, ali uz elegantan V-izrez i duljinu iznad koljena. Zgodan detalj su i zlatni gumbi, a voditeljica je dodatno naglasila struk remenom u smeđoj boji.

 | Autor: Duško Jaramaz/PIXSELL Duško Jaramaz/PIXSELL

S obzirom da haljina otkriva noge, Antonija je kombinirala špagerice s platformom i pletenim remenčićima u nude nijansi, a za dodatak boja su se pobrinule vesele narukvice u zlatnim i neonskim nijansama. Voditeljica je već neko vrijeme vjerna ombre frizuri, a ovom prilikom je svoju prirodno blago kovrčavu kosu jednostavno pustila da pada.

 | Autor: Duško Jaramaz/PIXSELL Duško Jaramaz/PIXSELL

Od make upa je koristila samo tuš kojim je naglasila oči, dok je ostatak lica neutralno našminkan. Poznato je da se s malom crnom haljinom nikada ne može pogriješiti, a Antonija je djelovala opušteno i veselo. Ljetni styling je casual, ali prigodan prilici i voditeljica je izgledala vrlo dobro.

U galeriji detaljnije pogledajte fotografije...

Photo: Duško Jaramaz/PIXSELL

Komentari 0