Moda
Sofia Richie Grainge

Sofia Richie Grainge nosi predivnu Celine haljinu, a Zara ima nekoliko sličnih modela

  • Omiljena it djevojka, Sofia Richie Grainge svaki komad koji odjene pretvara u najpoželjniji, što je slučaj i s nedavnom maksi haljinom s potpisom Celine
  • Duga kombinirana haljina u dvije neutralne boje prozračan je model idealan za ljeto
  • Budući da je haljina iz kolekcije od prije nekoliko godina i sama Sofia došla je do nje putem fashion sourcinga, a mi smo u novoj Zarinoj kolekciji zamijetile slične modele za koje smo sigurne da bi se i Sofiji svidjeli

Sofia Richie Grainge odnedavno je postala sinonim minimalističke mode i pojam estetike ‘tihog luksuza’ svojim odličnim i pomno odabranim modnim kombinacijama koje izgledaju chic te su uvijek predivna inspiracija. Čiste linije, ženstvene siluete i bezvremenska elegancija uvijek su upleteni u sve Sofijine stylinge.

 

@sofiarichiegrainge

This is all he was willing to give to tik tok today 🫠

♬ fearless sped up - r & m

 

U nedavnom TikTok videu koji je Sofia podijelila na svojem profilu, može ju se vidjeti u društvu supruga Elliotta Graingea, a Sofia nosi prekrasan model ljetne haljine koja je svima privukla pažnju.

Lidija Lešić Možda vas zanima Chic Lunilou kombinezon Lidija Lešić nosi u jednostavnoj ljetnoj kombinaciji Rubrika Moda Moda

Sofisticirana maksi haljina dio jedne od prethodnih jesenskih kolekcije brenda Celine te ju je Sofia uspjela dobiti putem fashion sourcinga, odnosno usluge koja umjesto nas pronalazi modne komade do kojih je teško doći, trenutno su rasprodani ili kao u Sofijinom slučaju, dio su kolekcija iz prijašnjih godina.

 

@gabwallerdotcom A major moment: @Sofia Richie Grainge wearing her #sourcedbygw @CELINE dress from Fall 2017 #celine #celinerunway #sofiarichiestyle #gabwallerdotcom ♬ som original - 𝑻𝒉𝒂𝒚𓆏

 

Sofijina haljina ima bijeli gornji dio sa spuštenim ramenima i tankim naramenicama, dok se smeđa suknja voluminozno širi u donjem dijelu i slobodno pada u prozračnoj silueti te je onda kod stopala opet ‘stisnuta’. 

Lagane haljine u istim kombinacijama boja te sličnog dizajna pronašle smo u novoj Zarinoj kolekciji, a sve odišu jednakom elegancijom! Laskave siluete, ugodni materijali poput pamuka i lana te neutralne kombinacije boja samo su neke od velikih prednosti ovih haljina koje lako možemo kombinirati s drugim neutralnim dodacima ili im pak dodati malo boje, kroz cipele ili torbicu.

zara haljina | Autor: Zara Zara Foto: Zara. haljina s kombiniranim džepovima, (25,95 eur) Zara haljina | Autor: Zara Zara Foto: Zara. haljina s kombiniranim džepovima, (25,95 eur) Zara haljina | Autor: Zara Zara Foto: Zara. kombinirana haljina s mješavinom lana, (25,95 eur) Zara haljina | Autor: Zara Zara Foto: Zara. midi haljina, (29,95 eur)

Možda vas zanima Što je stil! Victoria Beckham nosi malu crnu haljinu i kad ide skijati na vodi! Rubrika Stars Stars
Photo: Instagram @sofiarichiegrainge

Komentari 0