Moda
sive tenisice

Sive tenisice sve su popularnije iako vječne bijele ostaju u igri. Izabrali smo 15 modela koji idu na sve!

  • Već sezonama dominiraju bijele tenisice, ali ove jeseni dobivaju opasnu konkurenciju
  • Sivi modeli postaju sve popularniji dio modnih kombinacija
  • Najčešće se biraju chunky tenisice i dad modeli, takozvane ružne tenisice

Kada je Chanel 2014. godine niz svoju haute couture modnu pistu prošetao modele u ručno izrađenim tenisicama, mišljenja u svijetu mode bila su podijeljena. Jer dok su se neki razbjesnili kada su vidjeli luksuzne kreacije u kombinaciji sa sportskim tenisicama, drugi su bili uvjereni kako bi ova obuća trebala postati novi trend koji će se nositi posvuda. I točno to se dogodilo! Od haute couture revije 2014. tenisice su ponovno postale apsolutno društveno prihvatljive i ujedno neprikosnovena omiljena cipela ljubitelja mode.

sive tenisice | Autor: Instagram@silvia_hare Instagram@silvia_hare sive tenisice | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design S lijeva na desno: Puma (519,00 kn); adidas (749,00 kn); Moschino (1280,50 kn)

A najpopularniji je zasigurno bio model bijelih tenisica koji je interpretiran na brojne načine. Ove jeseni smo se zaželjeli malo raznolikosti i već smo otkrili nasljednika bijelih tenisica - sive tenisice. One strmoglavo postaju novi trend cipela u hladnoj sezoni i izgledaju iznenađujuće elegantno.

sive tenisice | Autor: Instagram@biljana.pupovac Instagram@biljana.pupovac sive tenisice | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design S lijeva na desno: Hummel, Zalando (450,00 kn); Tod's (2590,00 kn); Reebok Classic (679,00 kn)

Dok ljeti zapravo samo želimo hodati kroz sunčane dane u laganim sandalama i natikačama, zatvorene cipele poput tenisica vraćaju se u prijelaznom razdoblju. Uostalom, tenisice su idealan odabir jer su lagane, ultra udobne, a s druge strane uvijek su trendi i ležeran izbor.

sive tenisice | Autor: Instagram@looxlikecarrie Instagram@looxlikecarrie sive tenisice | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design S lijeva na desno: Puma (364,00 kn); Prada (4900,00 kn); adidas (899,00 kn)

tenisice Možda vas zanima 6 modela vrlo pristupačnih tenisica koje obožavamo već godinama Rubrika Moda Moda

Siva je nova trend boja za tenisice, koja je prilično iznenađujuća, ali već je postala modni favorit i moramo priznati kako izgleda vrlo moderno. Ovaj trend svakako nudi osvježavajuću promjenu u odnosu na bijele tenisice, no i dalje se mogu stilizirati barem jednako svestrano i elegantno.

sive tenisice | Autor: Instagram@mariakragmann Instagram@mariakragmann sive tenisice | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design S lijeva na desno: Pull&Bear (179,90 kn); Balenciaga (5990,90 kn); Geox, Zalando (502,00 kn)

Trenutno su posebno popularne tenisice koje izgledaju izrazito sportski i pomalo podsjećaju na ružne tatine tenisice. Izrađene su najčešće od mrežastih i funkcionalnih materijala ili od elegantne kože, interpretirane u jednoj boji i s bijelim potplatima ili u duetu sa šarenim akcentima poput lila i neonsko zelene.

sive tenisice | Autor: Instagram@tineandreaa Instagram@tineandreaa sive tenisice | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design S lijeva na desno: Asics (950,00 kn); New Balance (570,00 kn); kinetix, Zalando (249,00 kn)

Sive tenisice lako su nosive u svakodnevnom životu i mogu biti ležerne ako ih poželimo nositi uz traperice i top po želji. Međutim, obožavamo stilizirati trend sivih tenisica s tajicama i navučenim čarapama. Za profinjen i elegantan izgled, sive tenisice ćemo kombinirati sa širokim hlačama i oversized sakoom, a jednako dobro izgledaju u stilskom miksu uz metalik mini suknju i pletivo! Jesenske modne igre neka započnu!

Možda vas zanima Suradnja adidas x Gucci vraća tenisice na petu - u zlatni Gazelle model smo se zaljubili Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram@mariakragmann

Komentari 0