Moda
Lidija Lešić

Tenisice na platformu vraćaju se s jesenskim kolekcijama, pogledaj Buffalo model koji nosi Lidija Lešić

  • S velikim povlatkom platformi, i tenisice na platformu su dobile novi uzlet. A tko bi bio jači u tome od buffalica?
  • Buffalo je njemački brend obuće poznat baš po ultradebelim džonovima, a model Raven nosi i naša influencerica Lidija Lešić 
  • Buffalo Raven dostupan je u čak šest boja, savršenih za jesen!

Tenisice na platformu odavno su već popularne u modnim trendovima za hladnije dane, a s velikim povratkom platforme u svu obuću i tenisice s platformom ponovno imaju svojih pet minuta. Posebno cool par tenisica marke Buffalo nosi naša influencerica Lidija Lešić, koja je odabrala model Raven u maslinasto zelenoj boji.

Tenisice imaju đon s naglašenim ripnama visok četiri centimetra koji će zasigurno privući mnogo pozornosti te dolaze u nekoliko kombinacija boja s bijelim ili krem potplatom kombiniranim s crnom, ljubičastom, maslinasto zelenom, bijelom, svjetlozelenom i bež bojom vegan tkanine od koje su izrađene. Naime, brend se u proizvodnji okrenuo veganskom modelu i ne koriste materijale životinjskog podrijetla.

gležnjače Možda vas zanima Donosimo 18 pari prekrasnih gležnjača u rasponu od 270 do 10.000 kuna Rubrika Moda Moda

Buffalo tenisice | Autor: Mass Mass Buffalo Raven tenisice

899 kn; 899 kn; sad 449,50 kn

Casual dizajn tenisice omogućuje kombiniranje uz svakodnevne kombinacije poput traperica i pulovera ili traper kombinezona, kako možemo vidjeti na outfitu Lidije Lešić te će zasigurno biti jako stylish odabir obuće.

Buffalo Raven tenisice ujedno su i održivi izbor obuće budući da su djelomično izrađene od recikliranih materijala i pamuka, a mekana memorijska pjena unutar tenisice dodaje na udobnosti.

Buffalo tenisice | Autor: buffalo-boots.com buffalo-boots.com Buffalo Raven tenisice

827,71 kn; sad 601,22 kn; sad 601,22 kn

Buffalo je njemački brend osnovan 1976., a s proizvodnjom prvih modela tenisica započeli su 1984. S godinama su promijenili svoju perspektivu i način proizvodnje pa tako danas njihova ponuda ima širok raspon obuće izrađene od veganskih materijala koji su odobreni i od strane organizacije za zaštitu životinja, Peta.

Pamela Badžek Možda vas zanima Trendovski outfit Pamele Badžek uključuje nekoliko najvažnijijih komada za jesen Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram @lidijalesic

Komentari 0