Moda
Lidija Lešić

Na ultra trendi modnoj kombinaciji Lidije Lešić najviše se ističu "okovane" mokasine

  • Poznata modna influencerica Lidija Lešić osvanula je u outfitu idealnom za šetnju gradom
  • S nekoliko trendi komada, Lidija je spojila bezvremenske modne komade poput bijele košulje i crnog sakoa
  • Kombinaciju je začinila i kožnim mokasinama brenda Sandro

Influencerica Lidija Lešić na svojem je Instagram profilu podijelila ootd, odnosno outfit dana u kojem je na jednom mjestu skupila nekoliko vrlo trendi komada.

Basic komadi poput bijele košulje širokog kroja, crnog nestrukiranog sakoa i kratkih ispranih traperica odlično su se složili s crnim kožnim mokasinama i visokim bijelim čarapama.

Lidija Lešić Možda vas zanima Ciao AMORE! Zaljubili smo se u pleteni kompletić brenda my choice koji je savršen za ljeto! Rubrika Moda Moda

Lidija je odabrala trendi model kožnih mokasinki, brenda Sandro, koje s prednje strane imaju metalne detalje. Na stranici robne kuće Selfridges, mokasine koje nosi Lidija prodaju se po cijeni od 3335,90 kuna.

mokasinke Sandro | Autor: selfridges.com selfridges.com mokasinke Sandro

U kratkom reelsu koji je Lidija podijelila s pratiteljima, influencerica uz pomno posloženu modnu kombinaciju oko vrata nosi tanke sunčane naočale na lančiću, crnu torbicu s tankim lancem i opuštenu frizuru.

Ovo je jedan od prvih Lidijinih outfita nakon povratka s ljetnih putovanja, a ne sumnjamo kako nas uz Lidiju čeka jako trendi jesen!

Tatjana Dragović Možda vas zanima Tatjana Dragović i Lidija Lešić nose model haljine koji vlada sezonom, pronašli smo slične Rubrika Moda Moda
 
Photo: Instagram@lidijalesic

Komentari 0