Moda
CamillexMango kolekcija

Sezona partyja stiže, a Mango i Camille Charrière imaju genijalnu kolekciju za večernje izlaske

  • Bliži nam se blagdanska party sezona, a Mango i influencerica Camille Charrière zajedničkom su kolekcijom stvorili savršene party odjevne komade
  • Limitirana kolekcija prepuna je predivnih komada ukrašenih šljokicama, od satena ili s umjetnim krznom
  • No, osim party komada, kolekcija sadrži i neke opuštenije i svakodnevnije siluete

Poznata francuska influencerica Camille Charrière u suradnji s Mangom osmislila je limitiranu party kolekciju koja odiše njenim prepoznatljivim stilom i vodi nas u noćni život modnim kombinacijama inspiriranim kasnim 90-ima i ranim 2000-ima.

CamillexMango ekskluzivna je party kolekcija prepuna odjevnih predmeta sa šljokicama, štrasom i umjetnim krznom, cool haljine i suknje dolaze u mini i maksi duljinama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MANGO (@mango)

Nakon što su vidjeli fotografije s  njenog vjenčanja, Camille je iz Manga dobila uzbudljivu ponudu za posebnu suradnju na kolekciji. Nakon mjeseci rada, kolekcija je napokon u prodaji i sve vrvi od zanimljivih dizajna šljokičastih silueta kao stvorenih za noćne izlaske, modne influencerice oduševljene su party odjevnih komadima. 

CamillexMango kolekcija | Autor: Mango outlet Mango outlet mekani dugi kaput, (1399,90 kn); haljina sa šljokicama, (449,90 kn); prozirne natikače od vinila, (527,33 kn)

"Volim to što kod dizajniranja odjeće za izlaske možeš istraživati različite strane svoje osobnosti. Party odjeća postala je vlastito veliko tržište posljednjih nekoliko godina", rekla je Camille.

CamillexMango kolekcija | Autor: Mango outlet Mango outlet

Camille je poznata po svojem vrhunskom stilu, a njena ljubav prema modi kasnih 90-ih i ranih 2000-ih poslužila je kao prava inspiracija za stvaranje satenskih slip haljina i suknji, rebrastih topova bez naramenica, šljokičastih haljina i haljina i sandala s leopard uzorkom, kao i stare arhivske fotografije iz tog doba te modnih ikona tog doba, poput lika Carrie Bradshaw, supermodela Kate Moss ili glumice Gwyneth Paltrow.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MANGO (@mango)

Možda vas zanima Trenirka u kojoj bismo rado proveli jesen: pronašli smo je u kolekciji Little Fashion Paradise Ane Bacinger Rubrika Moda Moda

No, osim party odjevnih komada, kolekcija CamillexMango sadrži i neke osnovne i svakodnevno nosivije komade, poput košulja, polo pulovera, kožne jakne ili kaputa.

CamillexMango kolekcija | Autor: Mango outlet Mango outlet kožna jakna iznošenog efekta, (1799,90 kn); čipkaste hlače, (349,90 kn); kožne sandale s remenčićima, (451,99 kn)

"Iz Manga su me vidjeli u šljokičastim, sjajnim i prozirnim outfitima i dizajnerski tim je htio da se kolekcija fokusira samo na to, no ja sam bila uporna u tome da iako često nosim takve stvari, ponekad jednostavno nisam raspoložena za to ili nije pravo mjesto ili vrijeme", objasnila je Camille.

CamillexMango kolekcija | Autor: Mango outlet Mango outlet kratki bolero od perja, (1799,90 kn); satenska slip haljina, (599,90 kn); torbica od štrasa s kopčama, (346,51 kn); sandale na petu s remenčićem od štrasa, (451,99 kn)

"Neki se ljudi jednostavno ne osjećaju ugodno u jako ekstravagantnoj haljini, već žele nositi traperice i cool top. Želim uživati u odjeći zbog toga kako se u njoj osjećam i zbog tema koje se mogu stvoriti oko nje", ispričala je Camille.

Limitirana kolekcija dostupna je na shop.mango.com.

Krie Design x DD Možda vas zanima Krie x DD kolekcija sviđa nam se ne samo zbog dobrih kaputa, haljina, vesti nego i modne održivosti Rubrika Moda Moda
Photo: Mango outlet

Komentari 0