Moda

Sezona je vjenčanja, a nama je za oko zapela jedna predivna haljina poznate influencerice

  • Rujan, poznat i kao mjesec vjenčanja, posebno je popularan radi još uvijek lijepog, ali ne pretoplog vremena
  • Kad k tome pridodamo i preplanulu ten od ljeta - izbor za savršenu haljinu je neograničen!
  • Influencerica Slađana Ostić i sama je bila na jednom vjenčanju i pokazala nam haljinu koju je odabrala za ovu priliku - saznali smo odakle je i odabrali slične modele

Mjesec rujan jedan je od popularnijih mjeseci kad su vjenčanja u pitanju - prošle su ljetne vrućine i previsoke temperature, ali još uvijek je dovoljno toplo da možemo nositi lagane haljine i sandale i istaknuti svoj preplanuli ten. A s obzirom na brojne fotografije koje viđamo na Instagramu, slobodno možemo reći kako je sezona vjenčanja otvorena već neko vrijeme. Za oko nam je zapela jedna naša dama, modna influencerica Slađana Ostić, na Instagramu poznata kao @slakipalaki. I Slađana je bila gost na jednome vjenčanju, a pažnju nam je privukla svojom prekrasnom žutom haljinom.

 | Autor: instagram @slakipalaki instagram @slakipalaki

Slađana se odlučila za oker žutu haljinu do iznad koljena i s dugim haljinama koja savršeno ističe njen preplanuli, ljetni ten. Haljinu je iskombinirala sa srebrnim sandalama, preslatkom torbicom s perlama i srebrnom choker ogrlicom. 

Možda vas zanima Ljubav prema cvijeću pretvorila je u pravu bajku, a njezin Instagram izgleda čarobno Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: instagram @slakipalaki instagram @slakipalaki

Influenserica je sigurno imala brojne upite oko haljine jer je na Instagram priči otkrila kako se radi o haljini online brenda Asos.  Cijena ove satenske mini haljine s dugim rukavima i otvorenih leđa je 360 kn (48 eura). Nažalost, haljina je trenutno rasprodana, međutim izdvojili smo još neke slične modele iz Asosove široke ponude.

Stella Nišević: "Ponosna sam jer nisam posustajala, hrabro sam izašla iz zone komfora kad je bilo najpotrebnije"

 | Autor: ASOS ASOS

Posebno popularne su pastelne nijanse boja, a upravo ovaj model mini haljine s dugim rukavima savršen je izbor za prijelazno razdoblje.

 

Photo: instagram @slakipalaki

Komentari 0