Life&style

Ljubav prema cvijeću pretvorila je u pravu bajku, a njezin Instagram izgleda čarobno

Da svaku osobu na ovome svijetu pitamo kako točno izgleda savršen život, vjerojatno bismo dobili mnoštvo različitih odgovora. Za neke bi to bila putovanja po svijetu, za neke život u kućici okruženoj cvijećem, a Misha Gillingham jedna je od rijetkih sretnica koja je živjela oba života. Luksuzna putovanja, život influencerice i vrevu Los Angelesa prije par je godina napustila i zamijenila životom na otoku Bainbridge na sjeverozapadu Tihog oceana, a njezine priče s farme osvojila su srca obožavatelja diljem svijeta.

 | Autor: Instagram @farmluxe Instagram @farmluxe  | Autor: Instagram @farmluxe Instagram @farmluxe

 

 | Autor: Instagram @farmluxe Instagram @farmluxe

 

Možda vas zanima Osvojio nas je ovaj Instagram profil koji baš svi zaljubljenici u Pariz, modu i sve francusko moraju zapratiti Rubrika Life&style Life&style

Supruga, majka dviju djevojčica, vrtlarica, poljoprivrednica, dizajnerica vrtova, autorica knjiga, fotografkinja, snimateljica, voditeljica emisije, strastvena kreativka, cjeloživotna vegetarijanka i sviračica bendža samo su neke riječi kojima Misha opisuje samu sebe, a priznaje da nije nikada bila jedna od onih koje bi se smjestilo u samo jednu kutiju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MISHA | FARMLUXE (@farmluxe)

S obitelji se preselila iz grada na farmu kako bi svi zajedno mogli usporiti i iskoristiti prednosti zdravijeg načina života i uživati u terapeutskom okruženju za iscjeljenje kompletne obitelji nakon turbulentnog razdoblja u njihovim životima. O tome kako je život na farmi savršen protuotrov za današnji užurbani svijet vođen uređajima, napisala je i knjigu 'Blooms & Dreams', a idilične fotografije njihovog života kako izgleda danas redovito objavljuje i na svom Instagram profilu.

 | Autor: Instagram @farmluxe Instagram @farmluxe

 | Autor: Instagram @farmluxe Instagram @farmluxe

 | Autor: Instagram @farmluxe Instagram @farmluxe

Na farmi od 12 hektara na otoku Bainbridge u državi Washington s obitelji uzgaja svježu organsku hranu i cvijeće koje donira njihovoj lokalnoj banci hrane, kao i prikupljanju sredstava i brojnim događanjima, a žive okruženi sretnim krdom krznenih prijatelja od kojih je većina spašena ili usvojena iz područja koje ih okružuje. Životinje ne uzgajaju radi mesa ili mliječnih proizvoda, već su one tamo samo kao gosti i izvor divnog komposta za vrt.

Možda vas zanima Otkrili smo najslađu i najljupkiju kućicu na Instagramu - prava je inspiracija za rustikalno uređenje Rubrika Life&style Life&style

 

 | Autor: Instagram @farmluxe Instagram @farmluxe

 | Autor: Instagram @farmluxe Instagram @farmluxe

'Ovdje u Farmluxeu moj je cilj nadahnuti ljude na uzgoj i vrtlarstvo. Vjerujem da su kretanje, kreativnost, priroda i zdrava prehrana neki od najboljih katalizatora za ispunjen život, a vrtlarstvo donosi te stvari u izobilju. Ako nikada niste ništa uzgajali, savjetujem vam da to pokušate, bilo da je to u loncima na terasi, u vrtu u dvorištu ili na pravoj farmi', poručuje Misha svojim pratiteljima, a svima onima koji o vrtlarstvu i svim ostalim mudrostima žele znati više, nudi mogućnost pretplate na njezinu Farmluxe.tv emisiju, ili za početak zaprate njezin Instagram na kojemu, ne samo da ćemo pronaći i više no dovoljno savjeta o svemu što želimo oči, već i jednostavno, nakon napornog dana, odmarati oči divnim fotografijama i maštanjima o vlastitoj farmi.

 | Autor: Instagram @farmluxe Instagram @farmluxe

 | Autor: Instagram @farmluxe Instagram @farmluxe

Photo: Instagram @farmluxe

Komentari 0