Moda

Seve obožava ove naušnice, evo gdje možeš kupiti slične

Severina je definitivno jedna od onih žena koje su u stanju ubiti ili oživjeti neki trend. U posljednje vrijeme sve češće se pojavljuje s neobičnim oblikom naušnica

Severininim outfitima možda se može svašta prigovoriti, ali nikada, baš nikada nisu dosadni. Dapače, jedna od najvećih zvijezda Balkana uvijek se potrudi nas iznenadi barem nekim detaljem. Podsjetimo, ona je među prvima nosila PVC torbice te torbice oko struka, mum jeans i brojne druge stvari koje su tek kasnije postale pravi trend.  Njena modna intuicija i praćenje svjetskih pisti rijetko zakažu. Uočili smo da pjevačica u posljednje vrijeme često bira jedan veoma specifičan oblik naušnica. Riječ je o dugim naušnicama s resama koje već nekoliko godina ne viđamo toliko često. I kod Seve su baš uvijek u nekoj statement boji poput crvene ili, najrecentnije, plave. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

Plave naušnice koje sežu sve do ramena pjevačica je iskombinirala uz plavo-zeleni zanimljivog kroja te kožne kratke hlače. Stvar je zaoštrila mrežastim čarapama i popularnim modelom gležnjača. Iako su malene šanse da bismo se usudile iskopirati njen outfit, moramo priznati da ona to dobro nosi.  Uostalom, u galeriji Instagram fotki čini se da se dobro zabavila i pjevačica i njena publika, a to je najvažnije! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

Sličan oblik naušnica vidjeli smo već na Severini. Nosila ih je na nastupu povodom otvorenja novog Designer Outleta u blizini Zagreba. Tada su, doduše, bile crvene, a, s obzirom na dugački rep koji je pjevačica imala, još su više došle do izražaja. 

Možda vas zanima Severina ima novu frizuru za koju nema baš svatko hrabrosti... Rubrika Stars Stars
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

Doduše, pjevačica je veoma sličan model nosila već na proljeće. Ipak, te naušnice bile su ipak sjajne i dosta decentnije, ali na tragu trenda kojem se kasnije okrenula. Zanima te gdje možeš pronaći ovakve naušnice? Da, i nas!   | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Bershka (99,90 kn), Pull&Bear (49,90 kn) Naušnice sličnog stila mogu se pronaći u gotovo svim high street trgovinama po uistinu prihvatljivim cijenama. Decentniji modeli mogu se pronaći već od 49 kn. Čini se da Severina mudro bira i boje s obzirom da, uz potpuno šarene modele, u trgovinama prevladavaju baš plavi i crveni.   | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Mango Outlet (49,90 kn), Stradivarius (49,90 kn) Nešto luksuzniji, sjajni modeli mogu se pronaći već od 69 kn, a nema sumnje da će upravo oni biti glavni hit božićnih i novogodišnjih partya! Opremi se na vrijeme - i nemoj reći da te nismo upozorili dovoljno rano.  | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Stradivarius (69,90 kn), Zara (119,90 kn)

Photo: instagram @janko_popovic_volaric

Komentari 0