Stars

Severina ima novu frizuru za koju nema baš svatko hrabrosti...

Na koncertu u svom rodnom Splitu, Severina se pojavila s jako zanimljivom novom frizurom, ali i jednako neobičnim outfitom

Splitski Vanilla Club ugostio je svoju "domaću" Severinu, a ona je svim prisutnim fanovima i obožavateljima priredila pravi mali glazbeni spektakl. Nama je, moramo priznati, spektakl te večeri ipak bila njezina kosa - ali i cijeli outfit! Uz video koji je podijelila na svom Instagram profilu napisala je "Split + Vanilla = Ljubav", a mi smo iskoristili priliku i secirali cijeli njezin look.

 

Objavu dijeli Severina Kojic (@severina)

Severina se na pozornici poznatog splitskog kluba pojavila od glave do pete odjevena u crveno. Na uski crveni kombinezon Severina je iskombinirala i crvene štikle, ali i jedan od najomraženijih (ujedno u posljednje vrijeme i najpopularnijih) modnih dodataka iz 90-ih - torbicu oko struka! 

Ipak nas je možda i najviše iznenadio Sevkin izbor frizure! Naime, dugi ravni rep od ekstenzija, koji seže do ispod stražnjice, u niti jednom je trenutku nije omeo u plesu, čak štoviše, u videu možemo vidjeti kako je Severina zavodljivo njime mahala tijekom koncerta. 

Možda vas zanima Koja je ljepša? Severina vs. Rozga na sarajevskom crvenom tepihu Rubrika Stars Stars

Primjećujemo kako Seve u posljednje vrijeme jako često bira kombinezone za nastupe, ali i sve dužu i dužu kosu. Hoće li ovo postati njezin novi look ili samo ljetni eksperiment, vrijeme će pokazati...

 

Objavu dijeli Severina Kojic (@severina)

Možda vas zanima Severina se ovaj put inspirirala superjunakinjama? Rubrika Stars Stars
 

Objavu dijeli Severina Kojic (@severina)

Photo: Instagram @severina
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • lilianst

    Izgled 5, pjevanje 0