Stars

Koja je ljepša? Severina vs. Rozga na sarajevskom crvenom tepihu

Ovih dana u tijeku je Sarajevo Film Festival. To je definitvno prilika da dame s ovih prostora obuku svoje najfinije krpice i prošetaju ih otmjenim crvenim tepihom. Severina i Jelena Rozga su, očekivano, blistale, a mi se pitamo koja je bolje izgledala

Sarajevo Film Festival jedan je od najuglednijih filmaških događaja na Balkanu, a ovogodišnji je započeo u petak, 10. kolovoza. Crveni tepih preplavile su osobe iz javnog života cijele regije dotjerane do savršenstva. Među uzvanicima su blistale, dakako, i ''dvije kraljice'' regionalne glazbene scene. Severina i Jelena Rozga dale su si truda i pokazale svoje najbolje komade, a mi se pitamo koja je izgledala bolje.

 

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

Severina se pojavila na samom otvorenju u društvu svog supruga Igora Kojića. Zaljubljeni par naslikavao se po cijelom gradu pa je Severininu modnu kombinaciju bilo moguće vidjeti iz svakog kuta. Pjevačica je zablisatala u haljini razvikanog brenda Proenza Schouler. Riječ o zanimljivoj crnoj haljini na volane sa zanimljivim izrezima i bijelom mašnom na struku. Cijena haljine inače iznosi vrtoglavih 3550 eura (oko 26 500 kuna), ali moramo priznati da nam je ovo jedno od najzanimljivih i najelegantnijih Sevinih izdanja u posljednje vrijeme. Pjevačica je modnu priču ''zaparila'' Jimmy Choo cipelama i zelenom Chloe torbicom. Chloe torbica, konkretno model Nile Minaudiere, već je omiljen mnogim celebrityima, a cijena torbice je 1190 eura (oko 8890 kuna). Moramo uočiti da opuštene kovrče polako, ali sigurno postaju Severinin zaštitni znak. Savršeno joj pristaju i ona to zna. Također, na njenom licu vrijedilo je pravilo ''manje je više''. Poprilično neutralanih boja, ali blistav make up, nema sumnje, skinuo joj je koju godinu s lica. Pjevačica je naprosto blistala, a po slikama sudeći, sve je to od 'jubavi. 

Jelena Rozga, pak, pojavila se trećeg dana festivala. Za razliku od Severine odlučila se za hrvatski dizajn. Iako se sama nije pohvalila na Instagramu, Arileo je na svom profilu otkrio kako upravo oni stoje iza romantične haljine u trendi, žutoj boji s mašnom na ramenu. Pjevačica se pojavila u maniri prave princeze te je svoju romantičnu kombinaciju začinila YSL crvenom torbicom. S obzirom da je veći dio torbice pokriven rukom, o modelu je moguće samo nagađati, ali cijena sličnih torbica kreće se između 8 i 14 tisuća kuna. Jelena je svoju kosu izravnala te je maknula s lica. Time je ostavila prostora za elegantne, viseće naušnice. Kad je riječ o make-upu, pjevačica je u prvi plan stavila usne. Mat varijanta klasičnog crvenog ruža njen je izbor, a mi se ne možemo prestati pitati gdje je pronašla toliko savršenu crvenu boju!

Rozga i Severina potvrdile su još jednom da su uistinu dvije velike estradne kraljice. U ovom uspješnom dvoboju teško je donijeti modni sud. Mi sene možemo dogovoriti pa prepuštamo riječ tebi. Što kažeš, koja je bolja?

Photo: Instagram/miss7

Komentari 0