Moda

Šetnja gradom u supervrućim hlačama: ove djevojke znaju kako nositi hit komade sezone

  • Dvije prolaznice u Zagrebu oduševile su nas svojim stajlinzima
  • Odjenule su kožne hlače koje su i dalje jako popularne
  • Pokazale su kako kožne hlače mogu izgledati dobro i u dnevnim kombinacijama

Proljeće nam polako dolazi, a s njim i razigrane odjevne kombinacije. Nadamo se da su hladni i kišni dani sada već iza nas i da napokon možemo pospremiti zimsku garderobu. Topliji dani sa sobom nose i neke nove trendove, dok u trendu ostaju i neki 'stari', samo u drugačijim kombinacijama.

Možda vas zanima Kolegica ti je postala prijateljica? Sve zamke prijateljstava na poslu i kako ih izbjeći Rubrika Život Život

Jedan od trendova koji je bio IN ove zime, a čija će se popularnost nastaviti i na proljeće svakako je koža. Kožni komadi apsolutni su 'must have' među ljubiteljicama mode diljem svijeta, a vole ih i naše djevojke. 

Dvije slučajne prolaznice snimljene su u centru Zagreba u trendi izdanjima koja uključuju kožne komade. Riječ je, točnije, o kožnim hlačama. Plavokosa djevojka odlučila se za dugačke kožne hlače u crvenoj boji uz koje je iskombinirala crnu dolčevitu i crni strukirani kaput. Cijelu kombinaciju zaokružila je bijelim tenisima, koje su iz sezone u sezonu sve popularnije, a od modnih dodataka u stajling je još uklopila crnu veliku torbu i sunčane naočale s debelim okvirima. 

 | Autor: Borna Filić/Pixsell Borna Filić/Pixsell

Da se kožne hlače mogu nositi u svako doba dana i izgledati jako chic, čak i ako su kratke, dokazuje ova brineta. Crne kratke kožne hlače spojila je s bijelom basic majicom i sivim poludugim kaputom, a cijeli stajling podigla je tenisicama na petu, torbom na lanac i sunčanim naočalama. 

Možda vas zanima Najvažnija stvar koju snažne, samopouzdane žene imaju (i znaju sačuvati) Rubrika Life&style Life&style

Kožne hlače još su se jednom pokazale kao savršeni moderni klasik u koji se itekako isplati investirati novac. Osim toga, mogu biti odlična zamjena i tvojim omiljenim trapericama.

Photo: Borna Filić/Pixsell

Komentari 0