Moda

Scarlett Johansson u svom najboljem izdanju

Poznata glumica Scarlett Johannson pojavila se prvi put u javnosti nakon što se udala u tajnosti za svog partnera Romaina Dauriaca, s kojim je nedavno dobila kćer Rose. Scarlett je blistala na ovogodišnjoj Gotham Independent Film Awardsima koji su se početkom prosinca održali u New Yorku.

Ne samo da je glumica blistala na crvenom tepihu nego i na samim dodjelama, na kojima je nagrađena za najbolju glumicu zbog svog rada na „Under the skin“. Za ovu prigodu Scarlett je igrala na sigurno te se odlučila za malu crnu haljinu s potpisom modne kuće Saint Laurent.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images Haljina koja elegantno prati liniju tijela izvrsno je istaknula vitku liniju novopečene mame, a šljokice koje ukrašavaju cijelu haljinu ovoj kombinaciji su pružili dozu glamura.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images Scarlett se odlučila za profinjeni smokey i nude sjajilo na usnama, a svoju kratku kosu zalizala je u pomalo rokersku frizuru, što pristaje glam rock glamuru brenda Saint Laurent. Crne salonke sa zakovicama upotpunile su jedno od najboljih izdanja ove poznate glumice u posljednje vrijeme.

Photo: Guliver Image/Getty Images

Komentari 0