Moda

Savršena suknja koju iz ljeta obavezno prenosimo u jesen

Ova genijalna suknja potpuni je hit među trendsetericama Instagrama, a mi smo joj pronašle i puno jeftinije varijante u omiljenim high-street trgovinama

Britanski modni brend Réalisation etablirao se u ono jedno ime koje nam stalno iskače na Instagramu. Komadi s potpisom ovog brenda sve češće postaju favoritima modnih blogerica, modela i urednica, a jedan od posljednjih na popisu je ova mega cool svilena suknja leopard printa. Radi se o midi modelu koji se na službenoj stranici brenda prodaje za više od 1.000 kuna, a sada nam je jasno zašto se leopard smatra "neutralnim" printom. 

 

Objavu dijeli AnneLaure Mais (@adenorah)

 | Autor: miss7 miss7 Realisation The Naomi, 1.140 kuna

Možda vas zanima 6 jesenskih trendova koje možeš nositi ODMAH Rubrika Moda Moda

Bez brige, naši omiljeni high-street brendovi već su izbacili svoje varijante leopard suknje - i malo je reći da smo njima oduševljene! Midi modeli vladaju i ljetnom sezonom, a situacija se neće promijeniti ni u jesenskoj sezoni. Savršeno se kombiniraju sa čizmama, ali i sandalama - zbog čega je odličan modni ulov!

 

Objavu dijeli Sabina Socol (@sabinasocol)

 | Autor: miss7 miss7 Stradivarius (149 kuna) ili Bershka (169 kuna)?

Leopard print već je ranije proglašen printom jeseni i osim u varijanti suknje, možeš ga pronaći i na kaputima, jaknama, hlačama, haljinama i svim mogućim modnim dodacima. Ovaj klasični leopard print svakako spada među neutralne nijanse jer je u stvari miks smeđe, bež i bijele boje, a možeš ga kombinirati praktički uz sve!

 | Autor: miss7 miss7 &other Stories ( 90 kuna) ili Zara (229 kuna)? 

Možda vas zanima Zbog ovih 15 novih cipela iz Zare jedva čekamo jesen! Rubrika Moda Moda

Imamo osjećaj da će ova jesen biti jedna itekako modno jaka sezona!

 

Objavu dijeli Marta Cygan (@lifeofboheme)

Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0