Moda

6 jesenskih trendova koje možeš nositi ODMAH

Iako smo još uvijek u ljetnom raspoloženju, to nikako ne znači da ne razmišljamo o svim modnim komadima koje ćemo nositi na jesen - ili već odmah!

S obzirom na to da se nalazimo usred toplinskog vala, možda ti je teško povjerovati da nam se jesen iz dana u dan sve više bliži. U prijevodu, iako ćemo zatvoriti bikini sezonu, veselimo se novom valu modnih trendova koji samo čekaju svoju priliku. Kako smo po prirodi jako nestrpljive, pronašle smo 6 modnih trendova za jesen koje možemo nositi već sada!

Životinjski printevi

Leopard, tigar, zebra, zmija. Divljina zove, a mi ćemo joj odgovoriti jednom šik midi suknjom ili gležnjačama životinjskog printa. Super stvar je to što ih možeš kombinirati uz bilo koju drugu neutralnu nijansu ili pak i same tretirati kao neutralne komade. 

 | Autor: Getty Images Getty Images

Jarke boje

Eklektična žuta, jarko plava i žarko crvena savršene su svaka za sebe, ali kada se kombiniraju zajedno postaju pravi mali modni dream team! Biraj printeve koji su sastavljeni od sve tri nijanse ili miksaj različite komade za onaj pravi color-blocking efekt.

 | Autor: Getty Images Getty Images

Slojeviti lančići

Što je bolje od jednog odličnog lančića? Pa, njih tri ili četiri zajedno! Ova jesen se vrti oko slojevitog nakita i kombiniranja različitih dužina - samo pripazi da nosiš iste metale, odnosno ili srebro ili zlato kako izbjegla potencijalnu neurednost.

 | Autor: Getty Images Getty Images

Možda vas zanima Zbog ovih 15 novih cipela iz Zare jedva čekamo jesen! Rubrika Moda Moda

Traper suknje

I ne, ne mislimo na one minice koje ti je mama branila nositi. Ove godine, biraj visokostrukirane modele i nešto dulje dužine sa prenaglašenim detaljima poput gumbića ili proreza.

 | Autor: Getty Images Getty Images

Torbe s perlicama

Ove zabavne torbice izgledaju mega šik u apsolutno svim tonovima, od klasične crne i bijele pa sve do ljetne tirkizne ili ružičaste. Razmišljaj o njima kao o zabavnoj alternativi mini torbicama koje inače nosiš. 

 | Autor: Getty Images Getty Images

Terakota narančasta

Činjenica: Ova terakota nijansa osvježiti će apsolutno svaki ton kože i učiniti te brončanom kraljicom. S druge strane, ovo je jedna od nijansa koje su proglašene najvećim trendovima za jesen 2018. zbog čega su komadi terakota nijanse trenutno najbolja investicija. 

 | Autor: Getty Images Getty Images

 

Photo: instagram @janko_popovic_volaric

Komentari 0