Moda
Lidija Lešić

s.Oliver ima najljepšu jaknu sezone, naša influencerica ju je sjajno iskombinirala

  • Bomber jakne, pa i collage jakne nostalgični su povratak u prošlost i ponovno doživljavaju svoj veliki trenutak
  • Prekrasan bež model tako je odjenula i naša influencerica Lidija Lešić, a cijeli styling nas je uvjerio da je to jakna oko koje se mogu vrtjeti brojne jesenske kombinacije
  • Riječ je o bež jakni u college stilu s velikim amblemom na leđima brenda s.Oliver

"Fashion ALERT: Bomber Jackets!" napisala je naša influencerica Lidija Lešić, a mi smo se zaljubili u bež jaknu koju je odjenula. Bomber jakne ove su jeseni nova stara velika stvar, odišu štihom osamdesetih, jednako kao i njihove "sestre po kroju", collage jakne koje isto iznova doživljavaju svoj trenutak slave.

Nježne boje, s pletenim orukavljem, pasicom i ruskom kragnom u zelenoj i smeđoj te velikim amblemom na leđima, ova jakna osim što je komad koji će začiniti jesenske ležerne outfite, podsjeća nas i kako nam je zbog collage jakni uvijek bilo žao što kod nas nije postojala studentska moda. Ovim jaknama jasno se pokazivala pripadnost ne samo sveučilištu koji pohađate već i kakva ste faca na tamošnjoj društvenoj ljestvici. 

No, dosta nostalgije. Jakne ovog kroja su se vratile i uživajmo u njima. Lidija je jaknu kombinirala s pletenim prslukom u istom stilu, udobnim trapericama, visokim tenisicama i francuskom kapom. Mladalački i opušten styling, a vrlo efektan. Inspirirao nas je kao sjajna kombinacija za prijelazno razdoblje, a jakna je dobra alternativa baloneru, za one koji prednost daju sportskom stilu. 

prošivene jakne Možda vas zanima Jesenski trendovi donose najljepše prošivene jakne. Evo koji su nam favoriti! Rubrika Moda Moda

Super će se slagati uz traperice i tenisice, ali i uz suknju i koledžice, što je vrlo praktična svestranost. s.Oliver jakna od mješavine vune fino će i grijati, a na službenoj stranici brenda pronašli smo da košta 979,00 kuna. 

s.Oliver bomber jakna | Autor: soliver.hr soliver.hr s.Oliver jakna u collage stilu (979,00 kn)

 

Photo: None

Komentari 0