Moda
Reserved mokasinke

Reserved mokasinke u kontrastnim bojama inspirativna su najava proljeća

  • Modeli obuće brenda Reserved uvijek su posebni, a ovaj put pažnju su nam privukle trobojne mokasinke
  • Klasičan model mokasinki razigran je kombinacijom tri boje koje se savršeno slažu
  • Jedva čekamo proljeće kad ćemo opet nositi ovu popularnu obuću, ove šarene ljepotice podsjetile su nas na to 

Mokasinke su klasičan par obuće koji nikad ne izlazi iz mode. Ipak, modeli koji su više popularni u posljednje vrijeme, osim onih chunky, s debelim đonom, su i klasični ravni modeli sa zaobljenim vrhom.

Reserved mokasinke | Autor: Instagram @reserved Instagram @reserved Reserved mokasinke

Među novom kolekcijom cipela high street brenda Reserved izdvajaju se predivne trobojne kožne mokasinke klasična dizajna. Kombinacija kontrastnih boja, krem, nježno ružičaste i tamnozelene savršeno je spojena u ovom klasičnom modelu od prirodne kože s prepoznatljivim šavovima.

Reserved mokasinke | Autor: Reserved Reserved kožne mokasinke, (89,99 eur) Mohito haljina s cvjetnim uzorkom Možda vas zanima U Mohitovoj predproljetnoj kolekciji pronašli smo prekrasnu cvjetnu haljinu, torbicu i bluzu Rubrika Moda Moda

Reserved mokasinke | Autor: Instagram @reserved Instagram @reserved

Tri boje kojima se u 2023. predviđa velika popularnost, predivno se nadopunjuju u ovom klasičnom modelu ravnih mokasinki. Uložak i crni potplat također su izrađeni od prirodne kože, što osigurava njihovu udobnost i tijekom cjelodnevnog nošenja, stoga nam se čine idealnim dodatkom za svakodnevne stylinge s hlačama širokih nogavica i oversize baloner ili uz trendi matching set.

Reserved mokasinke | Autor: Reserved Reserved Reserved mokasinke

Također, odlično će se uklopiti i u poslovne outfite, a zanimljiva kombinacija boja omogućuje lako kombiniranje s raznim nijansama i uzorcima.

Reserved mokasinke | Autor: Reserved Reserved kožne mokasinke, (89,99 eur)

Online te u Reserved trgovinama dostupne su po cijeni od 89,99 eura.

Možda vas zanima Svi nose ovu preskupu dizajnersku torbicu u obliku srca, mi smo pronašli povoljniju verziju u Zari Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram @reserved

Komentari 0