Moda

Reserved ima kaput od žakarda po odličnoj cijeni! Stvoren za razbijanje modne monotonije

  • Prvi jesenski dani savršeni za eksperimentiranje sa slojevima, teksturama i statement komadima koji odražavaju udobnost i ljepotu sezone pred nama
  • U tim su nam sivim, nerijetko kišnim i prohladnim danima posebno zanimljivi materijali poput brokata i žakarda koji odišu luksuzom i elegancijom
  • Poput kaputa iz Reserveda. Nosiv je u raznim prigodama i u njemu nitko neće ostati neprimijećen

Drveće možda još uvijek nije odjenulo svoje svečano ruho u nijansama starog zlata, no s nešto nižim teperaturama već smo se ozbiljno krenuli pripremati za jesen i promišljati nešto toplije stylinge. Upravo su ti prvi jesenski dani savršeni za eksperimentiranje sa slojevima, teksturama i statement komadima koji odražavaju udobnost i ljepotu sezone koja je pred nama, a u novim kolekcijama high street brendova neki su nam već uspjeli upasti u oko.

 | Autor: Reserved Reserved Foto: Reserved, kaput cvjetnog uzorka od žakarda (49,99 €)

U tim su nam sivim, nerijetko kišnim i prohladnim danima posebno zanimljivi materijali poput brokata i žakarda koji odišu luksuzom i elegancijom i uz koje, zahvaljujući kombiniranju složenih uzoraka i bogatih tekstura, i najjednostavniji komadi postaju statement primjerci koji svaki styling čine posebnim. 

Možda vas zanima Ženstvene, sanjarske i drukčije! U Iggy jaknicama od brokata rado ćemo dočekati svježije dane Rubrika Moda Moda

Još otkako je Joseph Marie Jacquard početkom 19. stoljeća izumio posebne tkalačke strojeve na kojima su se tkale ove raskošne tkanine s bogato utkanim uzorcima koje njemu i duguju ime, od njih su se šivali najsvečaniji komadi koje se nosilo u posebnim prigodama i koje su si tek oni najimućniji mogli priuštiti, a iako je danas cijenom značajno pristupačniji nego što je to bio prije, i dalje ga se najčešće bira za posebnije trenutke.

 | Autor: Reserved Reserved Foto: Reserved, kaput cvjetnog uzorka od žakarda (49,99 €)  | Autor: Reserved Reserved Foto: Reserved, kaput cvjetnog uzorka od žakarda (49,99 €)

Ima dakako i onih koji poput nas vjeruju da je svaki dan poseban i vrijedan nošenja finih i zanimljivih komada, a upravo takav je kaput od žakarda cvjetnog uzorka kojeg smo u Reservedu pronašli po odličnoj cijeni od svega 49,99 eura i koji je dostupan isključivo u online prodaji.

 | Autor: Reserved Reserved Foto: Reserved, kaput cvjetnog uzorka od žakarda (49,99 €)

Ovaj model ravnog kroja s klasičnim širokim ovratnikom crne je boje s nježnim bijelim i svjetlo plavim cvjetićima, a poseban šarm dodaju mu odvojive ukrasne vrpce na rukavima. Nosiv je u raznim prigodama i kombinacijama, od onih nešto svečanijih, odjeven preko male crne haljine i uparen s klasičnim salonkama ili Mary Jane cipelama, do onih ležernijih, sastavljenih od traperica i bluza ili (polu)dolčevita te čizmica i balerinki. I kakav god stil odijevanja njegovali, svi oni koji vole biti primijećeni ovaj komad ne smiju propustiti.

Možda vas zanima Aldo ima izvrsne chanelaste cipele za jesen, s udobnom blok petom, koje idu u sve kombinacije Rubrika Moda Moda

 

Photo: Instagram @wnb_mischa

Komentari 0