Moda

Redovita gošća street style rubrike oživjela je cijelu špicu upadljivom kombinacijom jarkih boja

Sunčano i toplo vrijeme sve nas mami da iz ormara izvadimo sve komade u svijetlim i živahnim bojama. Sigurni smo da se s nama slaže i poznato lice i redovida gošća rubrike ulična moda, Paula Veličković koja je ovih dana zagrebačkom špicom prošetala u žuto plavom outfitu koji nikako nije prošao nezamijećeno. Kao nijedan Paulin, a već imamo dokaz kako vješto barata suprotnim bojama

Ono što se, u cijeloj ovoj kombinaciji, najviše ističe je opuštena žuta bluza preko koje je odjenula žuto bijeli crop sako pepita uzorka iz Zare koji je dio kompleta s istom takvom suknjom, ali pripada prijašnjim kolekcijama pa više nije dostupan. 

 | Autor: Pixsell/Neva Žganec Pixsell/Neva Žganec Foto: Pixsell/Neva Žganec

Kontrast gornjem dijelu outfita daju široke, lepršave plave hlače čije nogavice sežu gotovo do poda unatoč visokim potpeticama te prekrivaju metalik sandale s remenčićima na petu. Koje su, u sličnim modelima dostupne u Mangu te na Zalandu. Sandale se odlično slažu s upadljivim remenom u potpunostim prekriven cirkonima, a koji smo pronašli na stranici Bonprix po cijeni od 22,99 eura.

Još jedan modni detalj koji se ističe zasigurno je bijela Calvin Klein torbica s dugačkim remenom koja se može nositi preko ramena. Nakit koji je nosila je decentan pa tako možemo primijetiti samo tanku ogrlicu s biserom u sredini, a od ostalih dodataka crne, duguljaste Gucci sunčane naočale te crnu lepezu. Osim žute, plave i bijele koje se najviše ističu, cijelu modnu kombinaciju suptilno je zaokružila jarka crvena koju prolaznica nosi na usnama te na noktima. 

Photo: Pixsell/Neva Žganec

Komentari 0