Moda

Puma se vratila s odličnim modelom! Sve više slavnih ljepotica nose ove tenisice

  • Svake se godine u proljeće pojavi novi it model tenisica kao must-have dodatak sezone, a ove godine, čini se, nakon dugog niza godina ta čast nije pripadala nekom od adidasovih modela
  • Ovog proljeća, sve su oči uprte u Pumu, točnije u model Palermo, izvorno predstavljen u 80-ima
  • Ovaj nostalgični model izrađen je od antilopa i glatke kože, dolazi s prepoznatljivim detaljima uključujući oznaku s logotipom i na prvi pogled uočljivim smeđim džonovima, a obožavaju ga i mnoge slaven ljepotice

Čim nas sunce svakodnevno krene grijati, čizme i teške cipele guramo u stražnji dio ormara kako bismo napravile mjesta za sandale, balerinke i, dakako, tenisice, koje sve češće nosimo uz gotovo sve što je moguće zamisliti. Baš zato se svake godine u proljeće pojavi novi it model kao must-have dodatak sezone, a ove godine, čini se, nakon dugog niza godina ta čast nije pripadala nekom od Adidasovih modela.  

 | Autor: Profimedia Profimedia Foto: Profimedia

Ovog proljeća, sve su oči uprte u Pumu, točnije u model Palermo, izvorno predstavljen u 80-ima, a koji je doživio veliki comeback prošle godine nakon što je ponovno lansiran i nakon što se u kampanji pojavila ambasadorica brenda Dua Lipa. Popularna pjevačica obožava ih toliko da ne samo da je u njima redovito imamo prilike vidjeti, već je upravo njih odlučila nositi u spotu za pjesmu 'Houdini'.

 | Autor: Instagram @dualipa Instagram @dualipa Foto: Instagram @dualipa

Možda vas zanima Retro trenirke veliki su trend: Nose se uz tenisice u jarkim nijansama, balerinke, ali i seksi štikle Rubrika Moda Moda

Ovaj nostalgični model dotiče se modnih utjecaja britanske i talijanske nogometne kulture, izrađen je od antilopa i glatke kože, a dolazi s prepoznatljivim detaljima uključujući oznaku s logotipom i na prvi pogled uočljivim smeđim džonovima. Model u klasičnoj crnoj boji obožava nositi i Emily Ratajkowski, no postoje i mnoge druge varijante boja među kojima nam se one u prljavo bijelim nijansama ili pak pastelno ljubičaste čine fantastičnima za tople dane.

 | Autor: Profimedia Profimedia Foto: Profimedia

Jedna od najvećih prednosti ovog modela je njihova svestranost pa ih tako možemo stilizirati uz traperice, megapopularne hlače širokih nogavica, traper suknje koje će i ove godine biti među obožavanijim komadima, ali i trenirke te ležerne hlače koje neodoljivo podsjećaju na donje dijelove pidžame. Onim hrabrijima koji vole modne eksperimente preporučamo da ih upasiraju sa sakoima i korzetima te minijaturnim topićima. 

 | Autor: Ecipele.hr Ecipele.hr Foto: Ecipele.hr, Puma Palermo tenisice (71 eura)  | Autor: Ecipele.hr Ecipele.hr Foto: Ecipele.hr, Puma Palermo tenisice (77 eura)  | Autor: Ecipele.hr Ecipele.hr Foto: Ecipele.hr, Puma Palermo tenisice (77 eura)  | Autor: Ecipele.hr Ecipele.hr Foto: Ecipele.hr, Puma Palermo tenisice (90 eura)  | Autor: Ecipele.hr Ecipele.hr Foto: Ecipele.hr, Puma Palermo tenisice (71 eura)  | Autor: Ecipele.hr Ecipele.hr Foto: Ecipele.hr, Puma Palermo tenisice (90 eura)

Bez obzira na to privlače li nas jarke boje ili volimo ostajati u modno neutralnom spektru, Puma Palermo tenisice definitivno će biti osvježenje u našim garderobama i jedan od najpopularnijih modela sezone, a dodatan plus je što za njih ne moramo izdvojiti pravo malo bogatstvo. Ako se nas pita, ovo je jedna od najboljih modnih investicija sezone!

Možda vas zanima Kažu da bi ove tenisice mogle biti idealna zamjena za popularne sambice. I opet dolaze iz adidasa Rubrika Moda Moda
Photo: Promo

Komentari 0