Moda

Puma i Barbie imaju kolekciju tenisica i sportske opreme i jaaako nam se sviđaju!

  • Barbie ove godine slavi šezdeseti rođendan i tim je povodom napravljena limitirana kolekcija Puma tenisica
  • U kolekciji se nalaze tri modela tenisica i kompletna sportska oprema
  • Cijena tenisica kreće se između 500 i 660 kuna i jako su moderne

Barbie, najpopularnija lutkica na svijetu, ove godine slavi svoj jubilarni šezdeseti rođendan i, povodom te velike obljetnice, izdana je limitirana kolekcija Puma tenisica i sportske opreme inspirirana upravo likom Barbie. Lightmotiv kolekcije je, dakako, prepoznatljiva ružičasta boja i logo Barbie lutke. A tenisice? Nikad slađe!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Barbie (@barbie) on

U ponudi se nalaze tri modela tenisica. Prve su bijelo-roza tenisice sa šarenim logom i pozadinom. Ove tenisice pravi su šminkerski komad koji će, sigurni smo, biti jedan od proljetnih favorita brojnih trendsetterica. Cijena ovih tenisica je 600 kuna. 

Možda vas zanima Nikad dosta tenisica: 5 pari koje ćemo obožavati ovog proljeća Rubrika Moda Moda  | Autor: Miss7/PR Miss7/PR

Druge tenisice još su više trendi. Na njima se, u savršenoj harmoniji, sjedinjuju pastelno ružičasta i nježna plava te bijela i jarka žuta boja. Zvuči ti previše? Ne! Ovo su definitivno jedne od najtrendi glomaznih tenisica. Ovaj dizajn primjenjen je na dva jako sličnaa modela tenisica. Puma PS model košta približno 500 kuna, a klasični model oko 660 kuna.  

 

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR

Osim tenisice, u kolekciji se nalazi i nekoliko zgodnih komada sportske opreme koji će svaki trening učiniti chic modnim izletom. Sportske jakne dostupne su u crno-ružičastoj i šarenoj varijanti. Cijena jakni je 560 kuna i to je čini pravim ulaganjem

Možda vas zanima Najvažnija stvar koju snažne, samopouzdane žene imaju (i znaju sačuvati) Rubrika Life&style Life&style u sportsku eleganciju. 

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR

Uz jakne dolaze i pripadajuće tajice u dužoj i kraćoj verziji. Cijena dužeg modela je 430 kuna, a kraćeg oko 330 kuna. Nema sumnje da bismo u njima rado otišli na pokoji trening više! Zar ne?  | Autor: Miss7/PR Miss7/PR

Najjeftiniji komadi ove kolekcije su ružičasti i bijeli T-shirt koji koštaju približno 200 kuna i prelijepi su da bi se nosili samo na trening. Dapače, već vidimo kako će sjajno ići na boyfriend jeans i glomazne tenisice. Savršeno! 

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR

Cijela kolekcija dostupna je na Puminim stranicama i nema sumnje da će naći mnogo poklonika diljem svijeta. Mi smo listu želja već napravili. A koji komad ti se najviše sviđa?

Photo: Miss7/PR

Komentari 0