Moda

Puf jakne su opet vrući trend - pronašli smo najljepše u našim trgovinama

Zima nam je pokucala na vrata i pokazala zube. Ako si u potrazi za novom jaknom koja će te grijati na minusima, takozvana puf jakna je pravi izbor

Premda nam je prva asocijacija kad netko spomene puf jakne znala biti sportski outfit, više nije tako. Mnoge dame su nam pokazale kako neka ustaljena modna pravila više ne vrijede i kako je dopušteno kombinirati pa...sve sa svime. Kad su u pitanju minusi i snijeg, prije ćemo posegnuti za toplijom jaknom nego nekom koja super izgleda na slikama. No zimske jakne koje su u trendu ove zimske sezone dokaz su da i, na prvu, sportske jakne mogu izgledati elegantno. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ljupkagojicmikic (@ljupkagojicmikic)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Carola Pojer (@carolapojer)

Bilo da se odlučiš za duži model ili kraći, u trgovinama u Hrvatskoj pronaći ćeš sigurno nešto za sebe, a dio ponude smo izdvojili kako bi ti olakšali potragu.  

Možda vas zanima Ovo je najpopularniji model čizama za snijeg - i znamo gdje ih kupiti! Rubrika Moda Moda

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Zara 799, 90kn, Zara 549, 90kn, Stradivarius 549, 90kn, Zara 499, 90kn

Duži modeli su super rješenje za one zimogroznije te super izgledaju i na hlače i na suknje makar se mogu kombinirati s bilo kojim odjevnim predmetom. Ako tražiš jaknu koja će ti biti moderna i više od jedne sezone ( to je većini cilj) najpametnije je birati klasičnu crnu i/li zemljane nijanse koje su uvijek u trendu i vrlo ih je lako kombinirati. 

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Bershka 229, 90kn, Stradivarius 379 ,90kn, Zara 599, 90kn, Bershka 299, 90kn Kraće jakne se mogu kombinirati osim za svaki dan i za neke opuštenije prigode s trenirkama i/li tajicama jer olakšavaju kretanje, a opet griju. Izbor boja i dezena je stvarno velik, pa ne sumnjamo da ćeš pronaći sebi model koji će te na prvi pogled ostaviti bez daha. Bile s kapuljačom ili bez, vrlo su moderne i lijepo zaokružuju kompletni outfit. 

Možda vas zanima Vani su minusi - daruj jaknu, šal, kapu... i podijeli malo topline! Rubrika Život Život
Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0