Moda

Ovo je najpopularniji model čizama za snijeg - i znamo gdje ih kupiti!

Svake godine zimu obilježi jedan poseban model čizama koji trendi cure ne prestaju nositi, a ovaj ovogodišnji nam se nekako baš sviđa!

Nisu više ni buce ono što su nekada bile! Od ružne obuće koju smo nosile jedino nakon strogih zimskih oborina, pretvorile su se u super trendi i cool obuću koju nosimo već sada. Trend lijepih buca 2017. je započela dizajnerica Isabel Marant kada je predstavila super stajliš zimske čizme za snijeg.

Ove sezoine i brojni drugi dizajneri poigrali su se bucama za snijeg pa su ormare trendseterica diljem svijeta odjednom preplavile super cool čizme za zimske uvjete. Jimmy Choo je svojim krznenim čizmicama napravio pravi modni boom, ali i francuski brend Chloe vrlo je visoko na ljestvici omiljenih čizmica sezone.

 | Autor: miss7 miss7 See by Chloe (3.000 kuna) i Jimmy Choo (8.700 kuna)

Naravno da smo odmah potražile njihove high-street inačice i oduševile se ponudom u svim našim omiljenim trgovinama. Osim što su super stajliš i trendi, ove su čizme i udobne, tople te jako praktične. Obožavat ćeš ih već na prvo nošenje, a totalno ih možemo zamisliti i uz suknje, haljine, ali i najobičnije traperice. 

Možda vas zanima 5 trendova zbog kojih se isplati trpiti hladnoću Rubrika Moda Moda

 | Autor: miss7 miss7 Mango (599 kuna) i Stradivarius (299 kuna)

U Zari smo pronašle i modele u crnoj varijanti, a ova klasična nijansa zaista će se uklopiti u svačiji stil i modni ukus. Ako smijemo primijetiti, buce nikad nisu bile ljepše i elegantnije!

 | Autor: miss7 miss7 Zara: 399 kuna i 349 kuna

Ako ipak želiš neke čizmice sličnije originalnim bucama ili jednostavno uskoro planiraš putovanje u planine, ovi modeli su upravo savršeni za tebe. Sve što ti treba jest jedna topla pernata jakna ili trendi bundica - i spremna si i za najgoru zimu! Ako će biti ovako stajliš, rado ćemo joj pokazati zube...

 | Autor: miss7 miss7 Bershka (299 kuna) i Pull&Bear (299 kuna)

Photo: Miss7/Thinkstock

Komentari 0