Moda

5 trendova zbog kojih se isplati trpiti hladnoću

Okej, priznajemo - za zimske trendove je još uvijek prerano, ali zato ovih 5 nosimo već sada!

Konačno je stigla. Da, pričamo o zimi. I temperaturama koje uz nju idu, no ima to i dobrih strana. Konačno možemo nositi komade u kojima bi nam još nedavno bilo prevruće. U nastavku saznaj o kojim mega cool zimskim trendovima pričamo...

Puffer jakne

Smatramo klasičnim zimskim komadom kojeg vadimo praktički kad krene prvi snijeg, no puffer jakne ustvari su veliki ovosezonski trend za jesen. High-street modna scena obožava puffer jaknice, a njihove kratke verzije već nosimo.

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: H&M (299 kuna), Zara (399 kuna), Stradivarius (149 kuna)

Čizme do koljena

Kožne robusne čizme do koljena najveći su trend za zimu 18/19. Doslovno ih možeš kombinirati i uz hlače, suknje i haljine svih dužina i materijala. 

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Zara (899 kuna), Stradivarius (399 kuna), Mango (1.199 kuna)

Možda vas zanima Ovaj modni trend ne voli svatko, no možda mu treba dati priliku Rubrika Moda Moda

Pulover haljine

Ako u svojoj kolekciji za jesen-zimu nemaš jednu pulover-haljinu, pripremi se za najbolji novi komad u tvom ormaru. Pulover haljina je najbolji "izum" ikada! Udobna, nježna, meka i topla haljinica, koja je ustvari samo tvoj malo duži pulover idealna je za kombinacije uz guste grilonke i čizme svih modela.

 | Autor: miss7 miss7 Mango (199 kuna) i ASOS (300 kuna)

Šljokasta suknja

Novogodišnja? A ne, ne. Ova se suknja nosi već sada! U kombinaciji s casual majicom ili puloverom, šljokasta suknja je komad koji svaka trendi cura nosi uz biker čizme. Veliki plus dobiva jer ti zaista i može poslužiti kad imaš neki fancy party u planu. 

 | Autor: miss7 miss7 Zara - 299 i 399 kuna

Možda vas zanima 10 bezvremenskih stvari koje sve uvijek sređene žene imaju svom ormaru Rubrika Moda Moda

Debelo pletivo

Gusto debelo pletivo čuvaš za ciču zimu? Krivo. U slojevitim kombinacijama možemo ga nositi i kad su temperature više. A sada... U varijanti pulovera savršeno će se uklopiti u tvoj jesenski look, a istovremeno osigurat će ti udobnost i toplinu. 

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Zara (399 kuna), Stradivarius (199 kuna), H&M (185 kuna)

Photo: miss7

Komentari 0