Moda

Prvi komadi iz nove kolekcije koju za H&M potpisuje Giambattista Valli stižu u online prodaju. Pogledaj što se nudi

  • Jučer je u Cannesu predstavljena nova suradnja suradnja švedske kuće i visoke mode: Giambattista Valli x H&M
  • Odjevne predmete iz neponovljive limitirane predkolekcije nosile su svjetske zvijezde 
  • Komadi s Vallijevim potpisom od 25. svibnja mogu se kupiti online i u odabranim trgovinama, a glavna će kolekcija biti lansirana diljem svijeta 7. studenog

Iz godine u godinu s nestrpljenjem iščekujemo objave o suradnji H&M-a i poznatih svjetskih modnih imena. Jučer nas je razveselila vijest da je Giambattista Valli novo ime na listi genijalnih suradnji. Novost je objavljena na amfAR gala večeri u Cannesu, a u sklopu večere, poznate zvijezde poput Kendall Jenner, Chris Lee (Li Yuchun), Chiare Ferragni, H.E.R., Biance Brandolini d’Adda  prošetale su u glamuroznim odjevnim kombinacijama iz neponovljive i limited-edition predkolekcije u sklopu Giambattista Valli x H&M suradnje.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Možda vas zanima Pronašle smo genijalne modele cipela koji će vizualno izdužiti tvoje noge Rubrika Moda Moda

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Ograničena predkolekcija u sklopu dizajnerske suradnje Giambattista Valli x H&M bit će dostupna u 12 odabranih H&M trgovina u svijetu i online od 25. svibnja dok će glavna kolekcija biti lansirana u svim trgovinama 7. studenog.  No, neke od modela predstavljenih haljina imali smo prilike vidjeti u malo drugačijem izdanju. Tako je bilo s haljinom koju je Kendall Jenner jučer nosila, a Jennifer Lopez ju je imala veoma sličnu u prosincu na premijeri filma 'Sad ili nikad'.

 | Autor: PR/instagram PR/instagram

Inače, Giambattista Valli, rođen i odrastao u Rimu, modnu liniju pod vlastitim imenom lansirao je u Parizu 2005. godine i najavio svoju prvu reviju konfekcijske mode. U srpnju 2011. godine predstavio je svoju prvu Couture kolekciju te je primljen u Chambre Syndicale de la Haute Couture kao službeni član i to jedan od rijetkih koji nije Francuz. Zatim je 2014. godine lansirao manju, sestrinsku kolekciju konfekcijske mode pod nazivom Giamba.

Amal Clooney, Rihanna, kraljica Rania od Jordana, Ariana Grande, Kendall Jenner,  Gwyneth Paltrow, Hilary Swank, Sarah Jessica Parker, Chiara Ferragni i mnoge, mnoge druge poznate dame velike su ljubiteljice njegovih kreacija. 

Neke od najkomentiranijih haljina na crvenim tepisima i naslovnicama posljednjih godina bile su upravo s potpisom Giambattista Vallija. Sjetimo se samo naslovnice američkog izdanja Harper's Bazzara s Juliom Roberts.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Giambattista Valli Official (@giambattistavalliparis) on

Također, na ovogodišnjoj Met Gali, njegove kreacije odabrale su Lily Collins, Emma Roberts, Doutzen Kroes, a na dodjeli nagrade Oskar prije nekoliko mjeseci, glumica Maya Rudolph i pjevačica Kacey Musgraves izabrale su ružičaste haljine Giambattista Vallija. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Giambattista Valli Official (@giambattistavalliparis) on

Photo: PR/WhatsApp

Komentari 0