Moda

Prugasti pulover, “dosadan” modni komad koji je osvojio sve trendseterice

  • Još jedan modni klasik ponovno je iznimno tražen
  • Prugasti pulover postao je omiljeni ovosezonski komad, a čini se da će se to nastaviti i s toplijim vremenom
  • Jednostavan je za kombiniranje, tako da ćeš ga lako uvrstiti u svoju garderobu!

Posljednjih nekoliko godina naklonost prema klasičnim modnim komadima koji odolijevaju promjenjivim trendovima, sve više raste. Tome je pridonijelo nekoliko faktora, poput onog da se povećala želja među ljubiteljicama mode da stvore dobru temeljnu i bezvremensku garderobu koju onda mogu nadopuniti trendovskim komadima. Uz kvalitetne klasične komade, lakše je stvoriti praktičnije i jednostavnije outfite.

Jedan odjevni predmet za kojim je potražnja iznimno porasla u kolekcijama svih high street brendova su monokromatski prugasti puloveri. Ovo je model toplije veste i finog pletiva koji nikad neće izgubiti na popularnosti, a kombinacija tople krem boje s crnom ili tamnoplavom odlična je i za kombiniranje. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anouk Yve (@anoukyve)

Prugasti uzorak je klasika s kojom ne možeš pogriješiti, a najnoviji modeli prugastih džempera dolaze u modernim oversize varijantama. Modeli s visokim ovratnikom ili patentnim zatvaračem također se trenutno mogu pronaći na policama naših trgovina te su jedan od najtraženijih modnih komada za ovu sezonu.

 | Autor: Zara/Bershka/Mango Zara/Bershka/Mango

S lijeva na desno: Bershka (199,90 kn); Mango (249,90 kn); Zara (229,90 kn)

Možda vas zanima 6 novih zimskih trendova koje mame Parižanke posuđuju od svojih kćeri Rubrika Moda Moda

Donosimo ti ideje kako možeš iskombinirati prugasti džemper i odlične modele koje smo pronašle u trenutnoj ponudi high street brendova. 

 | Autor: Zara/Mango Zara/Mango

S lijeva na desno: Mango (249,90 kn; Zara (119,90 kn); Zara (299,90 kn)

Prugice mogu biti gušće ili rjeđe, a kombinacija boja također je na tebi da izabereš! Većina trendseterica voli prugasti džemper uklopiti u jednostavne kombinacije s crnim kožnim hlačama, koja je klasik s kojim nećeš pogriješiti ako se odlučiš za njega. Neke se ipak odvaže i na svijetlije pa čak i jarke boje.

Prugasti džemper odličan je i za slojevito odijevanje pa tako ispod njega možeš odjenuti klasičnu bijelu košulju ili tanju dolčevitu. Također, možeš ga jedostavno i prebaciti preko sakoa ili kaputa. Prugasti džemper tvojem će outfitu dati dozu chic elegancije bez puno truda.

Što se tiče nakita i modnih dodataka, prugasti džemper odlično se slaže s krupnim zlatnim nakitom, poput velikih naušnica ili ogrlice. Ovakav pulover također ćeš moći nositi i kad nam stigne toplije vrijeme, u kombinaciji s bijelim tenisicama ili mokasinama. Sad će se odlično slagati s trendi modelima glomaznih čizmama.

Možda vas zanima Džemperi ti izgledaju dosadno? Za trendi džemper obrati pozornost na dva detalja Rubrika Moda Moda


 

Photo: Instagram@gisou

Komentari 0