Moda

Prošetala je psića i pokazala kako biti seksi u najjednostavnijoj haljini i tenisicama

  • Privukao nas je njezin seksepil, posebno jer je stajling vrlo jednostavan, baš za obaviti nekoliko sitnica subotom u gradu...
  • Doduše, torbica i tenisice su brendirani, ali ova kombinacija može se izvesti i u jeftinijoj varijanti
  • Izdvojili smo crne haljine od rebrastog pamuka iz naših trgovina
Možda vas zanima Samo jedan detalj na tvom licu može napraviti veliku promjenu Rubrika Beauty Beauty

Doista se ne može reći da je ova prolaznica pretjerala - odjevena je i sportski i poprilično neupadljivo, a opet zrači seksepilom. Što nije ni čudno, jer kad smo drugi put zagledali, shvatili smo da je riječ o bivšoj misici Antei Kodžoman. Dakle stajling je izgradila oko crne midi haljine od rebrastog pamuka koja djeluje vrlo svakodnevno. Kopča se cijelom dužinom, zanimljiv detalj su puf rukavi tako popularni ove sezone, ali djeluje sve skupa ležerno i sportski. Pa je na haljinu, sukladno tome odjenula tenisice. Iako haljina djeluje kao neki high-street komad, upotpunila ju je vrlo skupim modnim dodacima.

 | Autor: Pixsell/Sanjin Strukic Pixsell/Sanjin Strukic

Torbica je brenda Louis Vuitton, a uskladila ju je s bijelim tenisicama iste dizajnerske kuće. Provjerili smo i cijenu, na Louis Vuitton stranici koštaju 550 britanskih funti (oko 4700 kuna). Torbica je ipak nešto skuplja, oko 7300 kuna. Nemamo sumnje vjerovati da i ovaj Burberry baloner prebačen nehajno preko ruke, jer ipak su jutra hladna, također nije original. Zato su tu i mrežaste čarape u boji kože. Ipak, najslađi modni dodatak nama je simpatična bijela čivava.

 | Autor: Pixsell/Sanjin Strukic Pixsell/Sanjin Strukic

Možda vas zanima Haljina i tenisice su modna kombinacija sezone - pronašli smo najljepše modele u trgovinama Rubrika Moda Moda

Ako ti se sviđa stajling, pronašli smo slične haljine od rebrastog pamuka u high-street trgovinama, a bijele tenisice sigurno imaš kod kuće. Ne moraju biti Louis Vuitton, dobro prolaze i addidasice.

 | Autor: Pr/miss7 Pr/miss7

S lijeva nadesno: Stradivarius (149,90kn); H&M (260kn); H&M (370kn); Mango (249,90kn)

Photo: Pixsell/Sanjin Strukic

Komentari 0