Moda

Pronašli smo savršeni poklon kojim ovih blagdana možeš iznenaditi mamu ili baku

  • Hrvatski brend ručno rađenog nakita Srećonoša osvojio je Instagram
  • Svojim slatkim dizajnom izmamljuje osmijehe, no među brojnim komadima, ovi su nas baš dirnuli
  • Katkad im nije lako odabrati poklon, ali tvoja mama ili baka sigurno će cijeniti ovaj dar pun ljubavi

Hrvatski brend nakita “Srećonoša” već je nekoliko godina na tržištu, a od kad se pojavio izmamljuje osmijeh na lica svojim jedinstvenim komadima nakita. Nama su za oko posebno zapele narukvice s preslatkim motivom žene koja u naručju ima dijete, baš kao što su i nas čuvale naše mame i bake. Kao i većina uspješnih poslovnih priča i ova je iz hobija prerasla u brend koji svoje proizvode šalje zadovoljnim klijenticama diljem svijeta. Kupnja ručno rađenog nakita predivan je poklon s kojim će primatelj biti siguran da ste ga za njih kupili s ljubavlju i pažnjom. 

Možda vas zanima Kultna kolekcija nakita koja slavi život u skladu s prirodom Rubrika Moda Moda

Decentan i elegantan nakit nikad ne izlazi iz mode te će upotpuniti svaku modnu kombinaciju, a ujedno biti i znak sreće kad tvoja mama ili baka svaki put pogleda narukvicu koja joj je darovana s ljubavlju. Nakit je izrađen od konca ili nehrđajućeg čelika i dolazi u tri boje, zlatnoj, srebrnoj i rose gold. Dostupan je svima, po pristupačnim cijenama, a poseban je i po tome što u izradi, odnosno dizajnu možeš sudjelovati i ti sama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Srećonoša (@sreconosa)

Personalizirane poruke ili motive, stihove ili riječi podrške i ljubavi, možeš ugravirati na privjesak na ogrlici ili na narukvicu i tako svoj dar učiniti apsolutno jedinstvenim. Možeš odabrati boju, elemente i materijale od kojih će tvoj komad nakit biti izrađen. Sve je u detaljima, zato pomno odaberi i učini ove blagdane svojim članicama obitelji posebnima i pokloni pažnju, zadovoljstvo i dar za pamćenje.

Možda vas zanima Ovaj originalan nakit trajat će ti godinama i super će se uklopiti u svaki stajling Rubrika Moda Moda

No, Srećonoša ima sjajne motive i ako želiš nešto sentimentalno pokloniti sestri, prijateljicama ili - sebi. Pogledaj...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Srećonoša (@sreconosa)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Srećonoša (@sreconosa)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Srećonoša (@sreconosa)

 

Photo: Instagram/@sreconosa

Komentari 0