Moda
Kultna kolekcija nakita koja slavi život u skladu s prirodom Kultna kolekcija nakita koja slavi život u skladu s prirodom Kultna kolekcija nakita koja slavi život u skladu s prirodom Kultna kolekcija nakita koja slavi život u skladu s prirodom Kultna kolekcija nakita koja slavi život u skladu s prirodom Kultna kolekcija nakita koja slavi život u skladu s prirodom Kultna kolekcija nakita koja slavi život u skladu s prirodom 1/8 Kultna kolekcija nakita koja slavi život u skladu s prirodom

Kultna kolekcija nakita koja slavi život u skladu s prirodom

FREYWILLE kolekcija nakita Hommage a Hundertwasser eksplozijom intenzivnih boja mobilizira moć umjetnosti u svrhu širenja poruke za život u skladu s prirodom i individualnom kreativnošću.  Posvećena je  remek-djelima slavnog austrijskog umjetnika Friedensreicha Hundertwassera koji se kroz  nekonvencionalni opus slika i arhitektonskih projekata zalagao za pitanja zaštite okoliša. Tako kultna FREYWILLE kolekcija Hommage a Hundertwasser kroz tri različita seta kreativno razvija Hundertwasserovu viziju svijeta: drveće koje raste iz prozora, vesele fasade razigranog dizajna, bujni vrtovi i šume kao krovovi zgrada, interijeri bez kutova i oštrih rubova te prekrasno zelenilo u unutrašnjem dvorištu. 

Set nakita  Street Rivers osvaja vedrinom i upečatljivim nijansama crvene boje na kojoj su nanizane razigrane i šarene “kućice”. U središte ovog dizajna FREYWILLE umjetnici stavljaju Hundertwasserovu interpretaciju organske arhitekture vrijedne čovjeka, a u kojoj je individualno uređenje fasade, okvira i zida oko prozora pravo svakoga.

 | Autor: FREYWILLE FREYWILLE

Dizajn seta  Imperial  fluidno oživljava temu avanture, slobode  i radosti.  Na jantarno zlatnoj površini emajla izranjaju ponovno apstraktne “kućice”,  okružene su sjajnim, plavkastim tonovima vode i neba te položene na mekoj, smaragdnozelenoj livadi. Svaki komad ovog FREYWILLE nakita zrači nevjerojatnom toplinom, obojen je harmonijom dinamičkih spirala koje otkrivaju bajkoviti svijet mašte i kreativnosti.  Set Imperial je posebno upečatljiv u limitiranoj FREYWILLE 18kt&diamonds ediciji  gdje odiše nježnošću,  elegancijom i ženstvenošću. Savršen spoj minimalističkog dizajna i raskošnih boja odražava se u  narukvici  i naušnicama Aurora.

Narukvica je zanimljive konstrukcije od nježnih zlatnih alkica koje se u središnjem dijelu spajaju na živopisni Cabochon element, a kopča od tankog, zlatnog lančića omogućava prilagodbu dužine. Neodoljive viseće naušnice  Aurora  harmonično ujedinjuju vještinu ručnog oslikavanja emajla i precizne obrade zlata. Zbog jedinstvenog oblika, na poseban način uokviruju lice i obasjavaju ga mističnim sjajem.

 | Autor: FREYWILLE FREYWILLE

FREYWILLE dizajn Magical Garden razvija nepravilan, formalni Hundertwasserov jezik prožet elementima prirode. Plošni, raznobojni kružni oblici predstavljaju razigrane cvjetne glavice naslonjene na krhke stabljike, a ispunjene su živopisnim spiralama koje simboliziraju neprekidni ciklus  života i smrti : “ Spirala raste i umire kao biljka, njezine linije poput vijugave rijeke slijede zakone rasta biljnog svijeta.”

Ove živopisne FREYWILLE kreacije možete razgledati i isprobati u ekskluzivnom FREYWILLE butiku u Zagrebu,  Preradovićeva 2.  Za više informacija istražite i FREYWILLE online butik na www.freywille.com ili  Facebook stranicu Freywille Zagreb

Modnu fotografiju za FREYWILLE kolekciju Hommage a Hundertwasser, set Imperial kreirali su Petar Trbović kojem idu zasluge za kreativno vodstvo i styling,  Jelena Balić potpisuje fotografiju,  a Mirta Pejić kosu i make up. U ulozi modela je prelijepa Elena Dizdar.

Photo: FREYWILLE