Moda

Pronašli smo najljepše komade od lana do 200 kuna

  • Laneni modni komadi mnogima su ljetni favorit kada je ljetna odjeća u pitanju
  • Volimo ih jer su udobni, prozračni i lepršavi, a spremne smo zanemariti i što se lako gužvaju
  • Iz aktualne ponude smo izdvojile najzanimljivije komade od lana čija cijena ne prelazi 200 kn

Modni komadi izrađeni od lana mnogim su ženama favorit kada je ljetna odjeća u pitanju. Riječ je o iznimno udobnim odjevnim predmetima, a budući da je lan izdržljivo prirodno vlakno, predmeti izrađeni od njega su otporni na rastezanje. Nadalje, s obzirom na to da regulira tjelesnu temperaturu, prikladan je odabir tijekom vrućih ljetnih dana. Jedina mana modnih predmeta izvedenih od lana jest ta da se oni brzo gužvaju, no to smo sklone oprostiti. Uostalom, tko se ima vremena ljeti zamarati peglanjem?!

 | Autor: Shutterstock/Instagram Shutterstock/Instagram

Možda vas zanima Ove tri modne pogreške jednostavno moraš izbjegavati - zbog njih izgledaš znatno starije Rubrika Moda Moda

Kako se brinuti o lanenoj odjeći?

Što se samog održavanja lanenih komada tiče, proizvode valja prati blagim deterdžentima na niskim temperaturama jer u protivnom mogu promijeniti boju ili za sobom ostaviti mrlje. Bijele lanene predmete, uključujući i posteljinu, najbolje je izbjeljivati i sušiti tako da ih direktno izložiš suncu. S druge strane, obojeni lan drži podalje od sunčevih zraka upravo kako ne bi izgubio boju.

Ako se ipak odlučiš ispeglati svoj omiljeni laneni komada, učini to na način ga okreneš naopačke te peglu postaviš na nižu temperaturu. Prevruća pegla bi mogla usjajiti lan te oštetiti tkaninu, a to je nešto što zasigurno želiš izbjeći. Za sve ljubiteljice lanenih komada iz aktualne ponude odvojile smo primjerke košulja, hlača, kombinezona i haljina čija cijena ne prelazi 200 kuna.

Možda vas zanima Poznate Hrvatice ovog ljeta biraju okrugli model sunčanih naočala, pronašli smo ih u našim trgovinama Rubrika Moda Moda

1. Košulja

Lanena košulja, ovisno o stiliziranju, može biti sjajan izbor kako za poslovne kombinacije tako i za outfit koji ćeš odjenuti na plažu. Ovaj basic komad ove sezone u trgovinama možeš pronaći u dužoj i kraćoj verziji.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjeri: Reserved (99,90 kuna),Bershka (139,90 kuna), Zara (179,90 kuna)

2. Hlače

Kada su hlače u pitanju u ponudi ćeš najčešće pronaći one koje su izvedene od mješavine lana i drugih materijala poput pamuka i viskoze. Što se kolorita tiče, osim klasičnih bež nijansi, posebno su atraktivni modeli izvedeni u zemljanim tonovima.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjeri: Reserved (49,90 kuna), Mango (149,90 kuna), Pull&Bear (179,90 kuna)

Možda vas zanima S modnim pravilom nizozemske kraljice Maxime, žene iznad 40-te mogu uvijek biti savršeno odjevene Rubrika Moda Moda

3. Haljina

Jednostavna lanena haljina apsolutni je klasik kada je ljetna garderoba u pitanju. Ovogodišnja ponuda vrvi različitim modelima pa ne sumnjamo da ćeš brzo pronaći neki koji će se sjajno uklopiti u tvoju kolekciju.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjeri: Mango Outlet (159,90 kuna), Mango (169,90 kuna), C&A (oko 115 kuna)

4. Kombinezon

Posljednjih sezonu veliku su popularnost doživjeli i laneni kombinezoni, a našu su pažnju ovoga ljeta privukli oni s praktičnim remenom koji je istovremeno i dekorativna mašna.

 | Autor: Pr/ Iskon Pr/ Iskon

Primjeri: Reserved (99,90 kuna), H&M (oko 180 kuna), Bershka (199,90 kuna)

 

 

Photo: PR/WhatsApp
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • SandraPusica99

    Pozdrav svim građanima Hrvatske i šire Moje ime je gospođica Sandra Pusica. Ovdje sam da dam opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam dobio zajam od 150000 eura od pouzdanog zajmodavca zvanog gospođa Dora Wealth, dobio sam zajam od 2% kamate, ... prikaži još!