Moda

Pronašli smo najljepše crop topove do 80 kuna

Crop topovi svakako su jedan od najvećih trendova ovog ljeta i, ne, ne treba ti six pack da bi ih sjajno nosila. Počasti se jednim od onih koji se na akciji mogu ugrabiti za manje od 80 kuna.

Crop topovi su se nametnuli kao jedan od vodećih ljetnih trendova. Sjajno idu uz suknje ili hlače visokog struka, a prekrasni modeli preplavili su high-street trgovine. Izbor je uistinu raznovrsan.

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Pull and bear (79, 90 kuna), Pull and bear (79, 90 kuna), Zara (59, 90 kuna)

Najveći hit su, dakako, oni s uzorkom. Gingham uzorak posljednji je krik mode, a cvjetići i pruge nikad iz nje neće izaći, čini se. Kombinacije s ovim uzorcima čine se beskrajne, a i boje su relativno neutralne pa donji dio odjeće može biti otkačen.

Možda vas zanima Znamo kad kreću sniženja u Zari - evo koje komade hvatamo Rubrika Moda Moda

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: H&M (cca. 75 kuna), Stradivarius (79, 90 kuna), Stradivarius (79, 90 kuna)

Topova, dakako, ima i u nešto veselijim bojama. Za oko su nam najviše zapeli oni pastelni ili žuti kao sunce koji željno iščekujemo. 

Možda vas zanima Top 10 komada sa sniženja iz Stradivariusa Rubrika Moda Moda

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: H&M (cca. 55 kuna), H&M (cca. 75 kuna), Zara (59, 90 kuna)

Čipku volimo uvijek i svugdje. Ona crop topovima daje savršen romantični izgled, pogotovo kad je u kombinaciji s volančićima. 

Možda misliš da su crop topovi zahtjevni za nošenje, ali oni zahtijevaju samo malo domišljatosti i puno samopouzdanja. Mi smo se malo inspirirali na Instagramu i zaključili da je nošenje uz sako i košulju (hvala ljetu koje nas je preskočilo) sjajna ideja za tvoje prve crop top korake. Sako, blejzer, pareo ili duga košulja - izbor je samo na tebi. Pomoći će ti da dobiješ na sigurnosti i drugi put ćeš već moći i bez njih.

 

A post shared by Stradivarius (@stradivarius) on

 

 

Photo: Instagram/Nives Celzijus
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ruthwilson

    Obratite se: druzaiherbalcure@gmail.com za bilo kakav zdravstveni problem, nikad nisam mislio da ću pisati ovu poruku, ali nakon 5 godina i gotovo izgubio svoj brak jer ne mogu imati dijete, Moj prijatelj preporučio dr Uzai da ja sam me uvjerio ... prikaži još!