Moda

Top 10 komada sa sniženja iz Stradivariusa

Zavirile smo u ponudu jednog od najomiljenijih high street brendova i pronašle najbolje komade koje možeš uhvatiti na sniženju

Prvi dani ljeta sa sobom su donijeli i prvi val ljetnog sezonskog sniženja na kojega ni jedna žena nije ostala imuna. Jedno od sniženja koje je nas posebno razveselilo ono je popularnog high street brenda Stradivarius. Kako bi ti potraga za dobrim ljetnim “ulovom” bila što lakša, u nastavku ti donosimo naših 10 favorita među kojima su cipele, haljine, hlače, majice, topovi i torbe. 

1. Cipele

Svaka topla sezona nezamisliva je bez špagerica, a ovoga ljeta dolaze u svojim najzanimljivijim izdanjima. Naš izbor “pao” je na upečatljive plave natikače koje možeš kombinirati uz različite modne komade. Osim špagerica, na našoj top listi našle su se i neizostavne bijele tenisice koje i dalje vladaju u outfitima modno osviještenih trendseterica. 

 | Autor: miss7 miss7 Natikače (179,90 kuna); tenisice (149,90 kuna)

2. Haljine

Kad je riječ o haljinama, na vrhu naše top liste za ljeto nalaze se cvjetni uzorci i prugice. Izdvojile smo dva fantastična snižena modela. 

 | Autor: miss7 miss7 Cvjetna haljina (149,90 kuna); prugasta haljina (99,90 kuna)

Možda vas zanima Znamo kad kreću sniženja u Zari - evo koje komade hvatamo Rubrika Moda Moda

3. Hlače

Ako je suditi prema modnim favoritima popularnih trendseterica, “culottes” hlače i laneni šorcevi visokog struka do sada su se istaknuli kao omiljeni ljetni komadi. Mi smo odabrale dva modela s kojima nećeš proći neprimijećeno. 

 | Autor: miss7 miss7 Cvjetne hlače (99,90 kuna); prugaste hlače (99,90 kuna)

4. Torbe

Kao jedan od najpoželjnijih ljetnih komada unutar high street kolekcija zavladale su i pletene torbe ili tzv. cekeri različitih boja, oblika i dimenzija. Ako još uvijek nemaš svoj primjerak, pravo je vrijeme da ga “uhvatiš” na sniženju. 

 | Autor: miss7 miss7 Žuta torba (99,90 kuna); šarena torba (99,90 kuna)

Možda vas zanima Ove Mango komade možeš već danas kupiti 30% snižene! Rubrika Moda Moda

5. Majice i topovi

Naša lista ne bi bila potpuna bez bijele majice s printom i omiljenog nam topa koji je uvijek odličan izbor za ljetne kombinacije. Ponuda je zaista šarolika, a ovo su naši favoriti:

 | Autor: miss7 miss7 Prugasti top (99,90); bijela majica (49,90 kuna)

Photo: None

Komentari 0