Moda

Znamo kad kreću sniženja u Zari - evo koje komade hvatamo

Za nekoliko dana počinje veliko ljetno sniženje obožavane Inditex grupacije; čitaj: krećemo u pohod na Zaru, Bershku, Stradivarius i Pull&Bear!

Garantirano (kao i svaka od nas!) već mjesecima imaš punu virtualnu košaricu Zarinih genijalnih komada koji su ti zapeli za oko i baš jako ih želiš u svom ormaru. E, pa, drage naše missice - sada je idealno vrijeme za njihovu kupnju! U četvrtak 21. lipnja u trgovinama Zare, kao i na njihovom web shopu, počinju ljetni popusti na kojima možemo pronaći apsolutno sve! Od lepršavih ljetnih haljinica, cipela za sva godišnja doba pa sve do kombinezona i trendi kožnih jakni u žarkim bojama. Naravno, treba požuriti, jer svi dobro znamo da se snižena odjeća na policama i vješalicama ne zadržava dugo, a kako bi ti malo olakšali odabir, izdvojili smo must-have komade iz Zarine ponude (s trenutnim cijenama!) za kojima uzdišemo već mjesecima. 

Jakne

Kad bismo morali odabrati jedan dio Zare koji se uvijek isplati pogledati, istražiti i na kraju krajeva, u njega investirati - onda su to jakne i kaputi! Sezonsko sniženje je savršeno vrijeme za jedan genijalni ulov koji ćeš nositi cijelu sljedeću jesen, a možda i zimu. Znamo da jedva čekaš odjenuti bikini, ali nikako nemoj zaobići kožne jakne, balonere i kapute...

 | Autor: Zara Zara Baloner (549 kuna), kožna jakna (799 kuna) i kaftan (399 kuna)

Haljine

Na sniženjima svakako predlažemo da prije svega upotpuniš kolekciju genijalnim ljetnim haljinama kojih je Zara definitivno puna! Od toliko divnih komada, bila nam je prava muka odabrati favorite, ali ove slatke muke biti će još slađe kad vidimo njihove snižene cijene...

 | Autor: Zara Zara S lijeva na desno: 499 kuna, 599 kuna, 399 kuna

Odijela

Ove sezone pastelna odijela su veliki Zarin trend u koji smo se zaljubili na prvu. Nažalost, njihovi sakoi i matching hlače često dolaze s visokom cijenom, zbog čega su ovi komadi savršeni za ljetna sniženja. Rozo, plavo, bijelo - ma kako ćemo se samo odlučiti?!

 | Autor: Zara Zara Odijelo boje senfa (800 kuna), bijelo odijelo (630 kuna), odijelo s printom (530 kuna)

Cipele

Zara ima fenomenalne cipele, ali ponekad dolaze s paprenom cijenom koju ne možemo i ne želimo opravdati. Upravo zato postoje divna sezonska sniženja kada se najviše isplati uloviti super cipele po sniženim cijenama. Čizme mogu biti snižene i do 50%, a isto vrijedi i za trendi cipele od prave kože. Dio s cipelama je svakako jedan od prvih koji ćemo otvoriti čim krenu sniženja!

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: 599 kuna, 349 kuna, 599 kuna

Možda vas zanima Počela su prva sniženja. Odabrali smo najbolje ulove! Rubrika Moda Moda

Torbe

Sniženje je upravo najbolje vrijeme da uloviš jednu klasičnu torbu koju ćeš nositi iz sezone u sezonu, a barem ih u Zari ima na pretek. Hoćeš malu ili veliku svejedno je; na lancu ili ručnu; crnu ili neku u boji - odabrale smo samo neke svoje favorite koje jedva čekamo loviti na sniženjima. 

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: 1.399 kuna, 349 kuna, 449 kuna

Photo: miss7

Komentari 0