Moda

Pronašle smo odlične modele ravnih sandala koje koštaju manje od 200 kn

Kako bismo ti olakšale potragu za novim parom ove omiljene ljetne obuće, izdvojile smo najbolje pristupačne modele iz aktualne high street ponude. Pronađi svoj idealni par

Kad su sandale u pitanju, high street brendovi i ove su nam godine ponudili šaroliku i zanimljivu ponudu koja će zadovoljiti baš svačiji modni ukus. Uz raznovrsne modele sandala s potpeticama, platforme i espadrile, u ponudi su se našle i odlične ravne sandale kojima je imperativ klasičnost i udobnost. Međutim, to ne znači da su manje elegantne i profinjene.

Ono zbog čega ih obožavamo je činjenica da su nosive u različitim varijantama, od dnevnih do večernjih, a mogu se kombinirati uz traper suknje i šorceve, palazzo hlače, midi suknje i neizostavne lepršave haljine. Klasični modeli odlično će upotpuniti svečanija izdanja, dok će šareni i razigrani modeli svaku kombinaciju podići na potpuno novu razinu. 

Možda vas zanima 10 high-street cipela koje izgledaju puno skuplje nego što jesu Rubrika Moda Moda

Ako još uvijek nisi nabavila svoj novi par ravnih sandala, vrijeme je da kreneš u potragu. Od klasičnih modela do onih otkačenih za prave trendseterice, u nastavku ti donosimo naše favorite do 200 kuna:

Klasične crne

Crna obuća jedan je od onih svevremenskih trendova koji nikada ne izlazi iz mode. Crne ravne sandale odlično će se uklopiti u različite stilske formule, a posebno dobro pristajat će uz modne komade ozbiljnog kroja, šarene kombinacije i pomalo rockerski stil. Ipak, jedna stvar je sigurna - za crne sandale pravila nema i s njima nikada nećeš pogriješiti! 

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Zara 199,90 kn, Stradivarius 179,90 kn; H&M 184,40 kn

"Tople" smeđe

Prošle godine poznati modni dizajneri vratili su na modnu scenu tople zemljane tonove koji su se ove godine našli na različitim komadima - od odjeće do modnih dodataka. Ta trendi boja nije zaobišla ni brojne modele ravnih sandala koje su preplavile police high street brendova. I znaš što? Nijansa smeđe boje s primjesom narančaste odaje dojam skupocjenosti, a za ove modele ne moraš izdvojiti pravo malo bogatstvo. 

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Zara 179,90 kn; Bershka 169,90 kn; Zara 199,90 kn

Možda vas zanima 7 modnih brendova koje HITNO želimo u Hrvatskoj Rubrika Moda Moda

Trendi boje

Ravne sandale u nekoj od trendi šarenih nijansi osvježit će baš svaki stil, a garantiramo ti da neće proći nezamijećeno u bilo kojoj kombinaciji. Osim toga, zbog njihove praktičnosti i udobnosti moći će nesmetano šetati ulicama grada ili na odmoru, a pritom izgledati vrlo chic.

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Mango 199,90 kn; Zara 199,90 kn; Zara 149,90 kn

Fora gladijatorice

Gladijatorice nikad nisu OUT i možeš ih slobodno izvaditi iz ormara svake sezone iznova. Ljetna sniženja idealna su prilika za ulov jednog ovakvog statement ključnog komada. Odaberi boju koja ti se najviše uklapa s ostatkom ljetne garderobe i uživaj u modnim kombinacijama cijelog ljeta!

 | Autor: miss7 miss7 CCC - plave 199 kuna, bijele 99 kuna!

Photo: Instagram

Komentari 0