Moda

10 high-street cipela koje izgledaju puno skuplje nego što jesu

Cipele, cipele i još cipela - nikad ih nemamo dosta u ormaru, uvijek ganjamo super ulove i ne možemo im odoljeti! Pogledaj ovih deset pari high-street cipela koje izgledaju daleko luksuznije i skuplje nego što stvarno i jesu

Malo nas stvari može usrećiti kao - CIPELE! Čim vidimo da su stigli novi modeli u naše omiljene high-street trgovine, odmah trkom krećemo prema njima i biramo komade koji će postati nova-sljedeća-velika-stvar u našem ormaru. Paralelno s tim, već nam se svima zima popela navrh glave i jedva čekamo proljetnu odjeću i cipele. Proljetne su kolekcije polako popunile police gotovo svih trgovina, a mi prizivamo sunce i više temperature kako bismo napokon mogle i prošetati sve nove krpice. 

Danas ti otkrivamo deset genijalnih novih high-street cipela koje izgledaju puno skuplje i luksuznije nego što ustvari i jesu. Neke od njih možeš nositi već sada, a za neke ćeš ipak, zajedno s nama, morati pričekati malo toplije dane...

 | Autor: miss7 miss7 H&M salonke od brušene kože, 445 kuna

Ove divne salonke dolaze u nekoliko nijansa, a nama su se najviše svidjele ove neutralne i prljavo roze. Zbog efekta brušene kože izgledaju super luksuzno, a zbog svijetlih nijansa čine se skuplje nego što stvarno jesu. Nosive u svim sezonama i vječno moderne, ove salonke su klasičan komad kojeg u ormaru nikad dosta!

 | Autor: miss7 miss7 Zara sandale (549 kuna) i polu čizmice (549 kuna)

Ako pak, poput nas, voliš razmišljati unaprijed - onda si vrlo vjerojatno već bacila oko na nove sandale. Nas su apsolutno oduševila ova dva Zarina modela, a kako su polu-otvorene čizmice već nekoliko godina veliki hit u svijetu streetstylea, tako je i tvoj omiljeni high-street brend za sezonu proljeće/ljeto predstavio pravi statement model koji trendi cure obožavaju!

 | Autor: miss7 miss7 Mango salonke (249 kuna)

Još jedne genijalne salonke pronašli smo u Mangu! Dolaze u dvije nijanse - boji senfa i ružičastoj. Ono što ih čini neobičnima je prozirni dio na bočnoj strani, što im daje jednu totalnu luksuznu i dizajnersku notu! 

Možda vas zanima 10 novih stvari iz Zare koje bi i Olivia Palermo nosila Rubrika Moda Moda

 | Autor: miss7 miss7 Zara natikače (299 kuna), Zara polu-balerinke (349 kuna) i Mango natikače (549 kuna)

Već nekoliko sezona natikače na petu su IN. Ove "ružne" cipele možeš pronaći u gotovo svim high-street trgovinama, a nama se možda najluksuznijima čine Zarine neutralne te Mangove natikače sa zlatnom petom! Osim ovog modela morali smo istaknuti i "kopiju" Chanelovih balerinki koje smo pronašli u Zari.

 | Autor: miss7 miss7 Što kažeš na ove Mango kaubojske čizme (699 kuna) i Zara cipele (549 kuna)?

I za kraj smo morale istaknuti dva para cipela koje zaista izgledaju puno skuplje nego što stvarno jesu! Zarine pomalo avangardne cipele s debelom blok petom podsjećaju nas na cipele koje viđamo samo na tjednima mode, dok su Mangove kaubojske čizme od prave kože uistinu model koji nikad neće izaći iz mode, a izgledaju super luksuzno i skupo!

Photo: miss7

Komentari 0