Moda

10 novih stvari iz Zare koje bi i Olivia Palermo nosila

Jedna od najtrendi cura svijeta, pravi je primjer kako kombinirati luksuzne komade s high-street modom - a ove nove Zarine totalno možemo zamisliti na njoj!

Olivia Palermo je prava urbana kraljica streetstylea i high-low mode. Nije se jednom dogodilo da high-street komad koji prošeta Olivia - u tren oka postane rasprodan i nevjerojatno obožavan! Odmah nam na pamet pada fama koja je nastala oko slavne Zarine vrećaste torbe koja je postala ikonički komad "jer ju Olivia nosi", kao i H&M-ova haljina koju je tako opušteno nosila na jednoj od prošlogodišnjih revija tijekom njujorškog tjedna mode. Kako nam je Olivia i inače modna inspiracija, tako smo se i ovaj put odlučili voditi njezinim najnovijim outfitima te odabrali 10 Zarinih komada koje bi čak i ona odobrila. Da, kompletno smo uvjereni u to!

 | Autor: Getty Images/miss7 Getty Images/miss7 Pulover kratkih rukava (149 kuna), plisirana suknja (229 kuna), remen za struk (139 kuna)

Olivia se ne boji kombiniranja i poigravanja s bojama! Ova Zarina plisirana suknja definitivno je jedan od komada koji čak i očekujemo uskoro vidjeti na njoj... Olivia je svoju iskombinirala s puloverom te dodala tanki remen na struk, kojim je dodatno naglasila liniju tijela.

 | Autor: Getty Images/miss7 Getty Images/miss7 Hlače s crtom (229 kuna) i sako (399 kuna)

Ovo nije samo inspirirano Oliviom, ovo je zaista TO odijelo koje Olivia nosi! Crne hlače ravnog kroja dolaze u kombinaciji s odgovarajućim blejzerom te zajedno tvore apsolutno savršeno odijelo. Nismo uopće bili svjesni koliko ovo odijelo dobro može izgledati u kombinaciji s tenisicama...

 | Autor: Instagram/Miss7 Instagram/Miss7 Blejzer (499 kuna) i široke hlače (299 kuna)

Još jedno odijelo koje bi potencijalno i sama Olivia P. nosila! Ono što je super kod ovakvih matching komada je i činjenica da ih možemo nositi odvojeno, a u narednoj sezoni očekuj vidjeti punoooo crvene!

 | Autor: Getty Images/miss7 Getty Images/miss7 Bomber jakna (229 kuna) i asimetrična midi suknja (179 kuna)

E ovo je prava Streetstyle kombinacija kakvu smo navikli vidjeti na Oliviji! Nevjerojatno cool, trendi i šik, a opet izgleda tako casual... Bomber jakna i asimetrična suknja dva su komada koja su već najavljena kao trendovi za sezonu proljeće/ljeto 2018., a očito je kako mogu izgledati apsolutno savršeno kad su dobro stilizirani.

 | Autor: Instagram/Miss7 Instagram/Miss7 Balerinke i torbica s drškom (299 kuna)

Olivia je velika obožavateljica balerinki, a ako i ti planiraš ložiti u jedan novi par ove sezone - smijemo ti predložiti ovaj Zarin model? Koji je, usput budi rečeno, totalna imitacija Manola Blahnika kakve nosi Olivia?

Photo: Wenn

Komentari 0