Moda

7 modnih brendova koje HITNO želimo u Hrvatskoj

Ako si poput nas, onda ti je već lagano dosta toga da baš svaka cura u gradu ima iste hlače, torbu, majicu, cipele, haljinu kao i ti... jer budimo realni, sve kupujemo u istim high-street trgovinama! Zato apeliramo na ove modne brendove, koje baš jaaaako želimo u Hrvatskoj.

Imaš li i ti osjećaj da se u Hrvatskoj već godinama nije otvorila dobra i još važnije, nova high-street trgovina? Da, i mi! Već godinama nosimo iste brendove i kupujemo u tri iste trgovine. Još važnije od toga, sve nosimo iste haljine, suknje i hlače, zbog čega se još brže zasitimo komada iz vlastitog ormara. Uželjeli smo se novih brendova, nove mode, novih komada i svježih stilova. Ako naša riječ išta znači - onda glasamo da u Hrvatsku uskoro dođe i ovih 7 high-street brendova čija nas ponuda iz dana u dan sve više oduševljava!

1. Topshop

Nekad davno Topshop je (uz Miss Selfridge!) u Hrvatskoj bio jedan od obožavanih brendova, ali otkako je izašao iz Hrvatske - tugujemo za njim! Topshop je trgovina u kojoj zaista nema što ne možeš pronaći, od skupljih komada pa sve do ultra jeftinih ulova; od cipela i čizama pa sve do super svečanih haljina i milijun modela traperica za SVE građe i visine. Topshop je s razlogom favorit brojnih svjetski poznatih blogerica i street-style zvijezda, a jedan ulazak na njihovu službenu stranicu dovoljan ti je i da shvatiš zašto... 

 | Autor: Topshop Topshop S lijeva na desno: traperice (340 kuna), sandale (355 kuna), haljina (270 kuna)

2. &otherstories

Još jedan od mega popularnih europskih brendova koji nikako da stigne i u Lijepu našu! Sve obožavateljice Zare već neko vrijeme se kunu u ovaj brend koji je daleko manje razvikan, ali jednako genijalan. Doduše, cijene komada ovog brenda jesu nešto više, ali odjeća izgleda apsolutno odlično - od haljina, jakna i cipela pa sve do nakita i torbica!

 | Autor: & Other Stories & Other Stories S lijeva na desno: haljina (500 kuna), top (380 kuna), suknja (415 kuna)

3. River Island

Ok priznajemo, za River Island smo prvi puta čuli kad je pop kraljica Rihanna radila kolekciju u suradnji s brendom. Od tada do dan danas, River Island nam je obavezna postaja u online shoppingu, a od toliko genijalnih komada gotovo je nemoguće odabrati svoje favorite. Ovaj high-street brend uživa veliku popularnost u Velikoj Britaniji, a i Amerikanke ga rado nose. 

 | Autor: River Island River Island S lijeva na desno: haljina (550 kuna), košulja (250 kuna), top (250 kuna)

4. Urban Outfitters

Urban Outfitters je lifestyle lanac trgovina koji donosi jedinstvenu i posebnu liniju proizvoda te se u njihovim trgovinama mogu pronaći i neki sportski (Adidas, Levis, Puma,...) te beauty (OUAI, BH Cosmetics, Mario Badescu) brendovi. Boho haljine, traper, majice s grafičkim printom i odličan izbor obuće sam osu neki od komada koje stalno želimo, obožavamo, kupujemo u Urban Outfittersu. Vjeruj nam kad ti kažemo da nam ovaj bred TREBA! 

 | Autor: Urban Outfitters Urban Outfitters S lijeva na desno: kimono (625 kuna), haljina (435 kuna), suknja (435 kuna)

5. Primark

Odkad se, prije nekoliko mjeseci, Primark otvorio u Sloveniji jako smo ljubomorni na svoje susjede. Primark je high-street lanac dućana koji je možda i najpoznatiji po genijalnim pidžamama, donjem rublju i asesoaru za kuću koji nas oduševljava. Cijene su ekstra prihvatljive, zbog čega je nemoguće iz Primarka izađi bez 5 vrećica punih robe... Dragi Primark, molim te dođi i kod nas!

 | Autor: Primark Primark S lijeva na desno: baloner (210 kuna), top (50 kuna), haljina (110 kuna)

6. Uterqüe

Znamo da si već čula za Uterqüe i da ovaj brend nije nikakva novost - ali je toliko cool da smo ga morali staviti na popis! Zarin sestrinski brend lansiran je u 2008. i favorit je brojnih modnih blogerica i trendseterica. Baš poput Zare, Uterqüe stvara trendi komade koji izgledaju kao da im je mjesto u street-style galeriji. Brend je prvo bio fokusiran na modne dodatke, a do danas je postao puno više od toga. 

 | Autor: Uterqüe Uterqüe S lijeva na desno: blejzer (1.500 kuna), salonke (1.000 kuna), haljinica (835 kuna)

7. Gina Tricot

Gina Tricot je skandinavska verzija Zare u koju smo se zaljubili na prvi pogled. Osnovana 1997. godine, Gina Tricot ima više od 180 trgovina diljem svijeta, ali brend je kao takav još uvijek dosta slabo prepoznat. Super stvar? Svi komadi koji su nam se svidjeli na njihovoj stranici koštaju manje od 300 kuna, što znači da su im cijene super prihvatljive. 

 | Autor: Gina Tricot Gina Tricot S lijeva na desno: odijelo hlače (300 kuna), gingham košulja (260 kuna), haljina (300 kuna)

Photo: miss7

Komentari 0