Moda

Pronašle smo odlične modele jesenskih jakni do 160 kuna

Donosimo ti 12 trendi modela različitih boja, krojeva i uzoraka u kojima ćeš ranu jesen dočekati sa stilom

Jesen je iza ugla i pravo je vrijeme da svoj ormar upotpuniš jesenskim komadima. Jedan od najvažnijih svakako je jakna bez koje su jesenske kombinacije apsolutno nezamislive. Kako bismo ti olakšale potragu za pronalaskom idealnog modela, odlučile smo zaviriti u web shopove popularnih high street brendova i pronaći najzanimljivije pristupačne komade. Od klasičnih stilova kao što su traper ili kožne jakne do onih trendovskih poput bomberica, u nastavku ti donosimo 12 chic jakni čija cijena ne prelazi 160 kuna. Odaberi svog favorita:

1. Safari jakne

Safari jakne ponovno su u trendu, a ove jeseni dostupne su u puno različitih izdanja. Osim praktičnosti i udobnosti koju nude, ove jakne tvom će stajlingu dodati dozu željene ležernosti. Ne zaboravi ih uklopiti u svoje stilske formule!

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Zara (149,90 kn); Bershka (124,90 kn)

2. Vodootporne jakne

Kabanice i vodootporne jakne više nisu rezervirane samo za kišne dane. U to nas je još jednom uvjerila ovosezonska ponuda high street trgovina u kojima smo pronašle chic modele koje ćeš poželjeti nositi i po suhom vremenu. 

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Bershka (139,90 kn); Zara (149,90 kn)

3. Prošivene jakne

Velike modne kuće su prije nekoliko sezona najavile prošivene jakne kao veliki modni trend, a nije trebalo dugo da zavladaju i high street ponudom. Trend se zadržao do danas pa su ovi modeli postali vrlo poželjni u ormarima trendseterica. Nama su za oko zapeli upečatljivi modeli u žutoj i crvenoj boji koji će tmurnim jesenskim danima dodati dozu živahnosti. 

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Pull & Bear (149,90 kn); Stradivarius (149,90 kn)

4. Traper jakne

Traper jakna je jedan od dobrih starih komada kojemu se uvijek vraćamo. Rujan je idealno vrijeme da nabaviš svoj model, a mi smo izdvojile dva koja ćeš odlično uklopiti u svoje jesenske outfite. 

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Mango (159,90 kn); Bershka (149,90 kn)

5. Jakne od umjetne kože

Kožna jakna bezvremenski je modni trend i odlična investicija u koju se isplati uložiti. No, ako u svom ormaru želiš imati nekoliko različitih modela i ne želiš izdvajati puno novca, ovi pristupačni čine se kao savršena opcija. 

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Mango outlet (110,00 kn); Bershka (159,90 kn)

Možda vas zanima Iako tek čekamo pravo ljeto, morale smo zaviriti u jesenske kolekcije Rubrika Moda Moda

6. Bomber jakne

Popularnost bomber jakne ne jenjava i već se nekoliko sezona nalazi na "must have" listi svake trendseterice. Bilo da je odabereš klasični model, satenski, izvezeni, šareni ili jednobojni - s ovom jaknom sigurno nećeš pogriješiti! 

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Bershka (104,90 kn); Mango outlet (70,00 kn)

Photo: Miss7/PR

Komentari 0