Moda

Iako tek čekamo pravo ljeto, morale smo zaviriti u jesenske kolekcije

U high-street trgovine stigle su nove, jesenske kolekcije, a neki komadi, poput laganog balonera ili sakoa od lana, mogu ti poslužiti i kao dio stajlinga za ljetnu večer - pogotovo ako (još) nisi na obali

Iako većina nas tek čeka ljetovanje, u high-street trgovine su stigle jesenske kolekcije, a modno radoznale kakve jesmo, morale smo provjeriti kakvi nas trendovi čekaju naredne sezone. I što smo vidjeli? I dalje će biti popularni sakoi podebljanih ramena po uzoru na stil 80-ih, ali i klasični sakoi s velikim gumbima. Također, ne moraš bježati od balonera - jer oni su zapravo duži mantili izrađeni od laganom materijala poput lyocella, i odlično izgledaju u kombinaciji s jeans hlačicama visokog struka.

 

A post shared by Brittany Xavier (@brittanyxavier) on

U Zaru je jesen ušla na velika vrata. Crvena i bijela boja su dominantne, a komad koji nam se posebno dopao je crveni blejzer spuštenih ramena. On je zapravo top, a u hladnije dane će se odlično iskombinirati s nekom tamnom dolčevitom. Za oko nam je zapela i predivna lagana lanena bijela jakna, koja može činiti i odličan dio poslovnog ljetnog looka.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp Zara s lijeva na desno: 499 kn, 399 kn; 399 kn

H&M već nekoliko sezona lansira fantastične balonere od lyocella, laganog materijala koji pogoduje vrućinama. Gotovo cijela ekološki prihvatljiva linija H&M Conscious je izrađena upravo od tog materijala. Svidio nam se kaput jarko narančaste boje. U ponudi su i dugi krep mantili koji odlično izgledaju u kombinaciji s ljetnim haljinama, a obožavamo i ljetnu verziju odijela - prugasto bijelo odijelo i kratke hlačice.

Možda vas zanima Jeans na sniženju: ulovi ovih 5 modela bezvremenskih traperica Rubrika Moda Moda

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp Sve H&M s lijeva na desno: sve 349 kn

Što se tiče ponude španjolskog Manga, za sada je dostupno nekoliko modela sakoa iz nove jesenske kolekcije. Baš kao i H&M, Mango ima predivne kombinacije kratkih hlača i sakoa, a sviđaju nam se i poslovni sakoi koji će funkcionirati i u hladnijim ljetnim danima, ali i jesenskim mjesecima...

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp Mango s lijeva na desno: 599 kn; 349; 249 kn

Photo: instagram @janko_popovic_volaric

Komentari 0