Moda

Pronađi idealne kratke hlačice prema svojem obliku tijela

Misliš da kratke hlače nisu za tebe? Krivo. Misliš da ne laskaju tvojem obliku tijela? Opet krivo. Kratke hlačice su zakon - samo moraš pronaći odgovarajući model za sebe...

Nekad su nas kratke hlačice jako plašile, a već i od same pomisli na njih osjetile bismo nelagodu. Jednostavno se čine kao jedan od onih komada koji stoji samo na JAKO zgodnim, toniranim, visokim, vitkim, preplanulim nogama... Ali stvari su odjednom postale puno jednostavnije kada smo otkrile što točno pristaje i odgovara našem obliku tijela. I što ćemo učiniti? Prenosimo ti svoje, u praksi stečeno, znanje koje ćeš ti onda (jednako velikodušno) prenijeti svojim prijateljicama. Uz ovih šest savjeta odmah ćeš pronaći odgovarajući par za sebe!

Ako si dječačke građe... Isprobaj opuštene hlače s naborima

Ideja je da stvoriš obline tamo gdje ih imaš manje, a najbolje ćeš to postići ako odabereš hlačice s naborima ili super popularnim volanima te tako dodati volumen na području bokova i bedara. S druge strane, kratke hlače će otkriti tvoje prekrasne vitke noge pa si svakako na dobitku!

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Zara (179 kuna), Zara (199 kuna), Stradivarius (139 kuna)

Ako si figure pješčanog sata... Visoko strukirane hlačice su za tebe

S obzirom na to da su tvoje proporcije praktički idealne, sve što trebaš jest istaknuti prirodan oblik svojeg tijela. Obavezno naglasi svoj uzak struk, a najjednostavniji način za to su visoko strukirane hlače ili pak neki detalj vezanja oko struka. Nije važno koju dužinu hlačica odabereš, samo zapamti da uvijek zatakneš majicu u njih jer ćeš tako najlakše postići željeni efekt.

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: H&M (150 kuna), Zara (229 kuna)

Ako si jača u gornjem dijelu tijela... Predlažemo poderane boyfriend traper hlačice

Većina djevojaka ovakve građe blagoslovljena je dobrim nogama, a ako si među njima onda si savršena kandidatkinja za traper kratke hlače. Ako ti je nedostatak struka problem, biraj hlačice nešto višeg struka koje će zagladiti sve nepravilnosti i naglasiti onaj dio na kojem si najuža. Poderane hlačice su dobar odabir jer ćeš ovakvim detaljima skrenuti pažnju na donji dio tijela!

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Replay (850 kuna), H&M (150 kuna), Bershka (199 kuna)

Možda vas zanima Otkrij koji je idealan kroj haljine za tvoju građu tijela Rubrika Moda Moda

Ako si kruškolike građe... Biraj hlačice A-kroja

Uz midi suknju, hlačice A- kroja najbolji su komadi za djevojke kruškolike građe. Biraj viši struk i materijal koji savršeno ocrtava liniju tvojeg tijela - nikako preuzak, ali ni preširok model neće ti laskati. Trebaš pronaći savršeni balans, neka nogavice budu šire, ali struk uži.

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Replay (1.100 kuna), H&M (95 kuna), Zara (149 kuna)

Ako si niska... Što kraće to bolje

Pokazivanje "više kože" stvorit će iluziju dužih nogu! Također, s obzirom na to da su dosta kratke, radije biraj nešto šire modele jer usko i kratko možda i nisu najsretnija opcija koju želiš. 

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Zara (149 kuna), Replay (850 kuna), H&M (150 kuna)

Photo: Instagram

Komentari 0