Moda

Prolaznica sa splitske Rive mudro je jednostavnu kombinaciju podignula sjajnim odabirom detalja

  • Brojne dame odučile su iskoristiti (izgleda) posljednji pravi ljetni vikend te uživati u ljetnim kombinacijama
  • Jedna od njih je i prolaznica koju smo vidjeli na splitskoj Rivi, a oduševila nas je jednostavnošću
  • Jednostavnu kombinaciju je podigla odlično odabranim detaljima 

Kalendarski nam je jesen sve bliže i bliže, a najavljene su i velike promjene vremena. Ovog vikenda brojne su prolaznice odlučile iskoristiti lijepo vrijeme i visoke temperature kako bi možda posljednji put ove godine prošetale u svojim ljetnim odjevnim kombinacijama. U moru odličnih stajlinga, jedna Splićanka posebno nam je zapela za oko.

 | Autor: Miranda Cikotic/PIXSELL Miranda Cikotic/PIXSELL

Možda vas zanima Zgodna brineta zagrebačkom špicom prošetala je u najpopularnijoj suknji sezone Rubrika Moda Moda

Zgodna plavuša odabrala je mini suknju od trapera u svijetlo sivoj nijansi, a uz nju je kombinirala bijelu bluzu. Upravo je ona cijelom outfitu dala romantičnu notu zbog kombinacije volana na V izrezu te laganog rupičastog materijala. Cijelu kombinaciju 'podignuli' su detalji u ružičastim nijansama. Manju ružičastu torbicu stavila je na desno rame, a njezina veličina idealna je za sve potrebne stvari. Kad je u pitanju obuća, i ova prolaznica zna kako su ovog ljeta vrlo popularne natikače. Ona se odlučila za model u ciglastoj boji koji kao detalje ima crne kamenčiće koji su pasali uz crni lak za nokte. 

Možda vas zanima Ova prolaznica svoj ljetni stajling zaokružila je zanimljivim sandalama iz Zare Rubrika Moda Moda

Dekolte su joj krasile dvije kratke i decentne ogrlice, a sunčane naočale zanimljivog oblika ukrašene su s nekoliko biserčića na rubovima. Moramo priznati kako nam se jako sviđa ovaj jednostavan look, a opet dovoljno zanimljiv da smo ga primijetili. Kako se tebi sviđa odabir ove lijepe Splićanke?

Photo: Miranda Cikotic/PIXSELL

Komentari 0