Moda

Prolaznica je osebujni dizajnerski kaput spojila s popularnim tenisicama; je li kombinacija dobra?

  • Doista rijetko imamo priliku vidjeti osebujan modni komad poput onog u kojem je Zadrom prošetala jedna prolaznica
  • Riječ je o ružičastom čipkastom kaputu s dvostrukim kopčanjem čiji dizajn potpisuje slavna britanska modna kuća Burberry
  • Prolaznica ga je spojila s trapericama, visokim čarapama i trendi tenisicama. Kako ti se sviđa kombinacija?

Na gradskim ulicama nerijetko možemo susresti prolaznice odjevene u neobične modne komade, a upravo je u jednom takvom zadarskim ulicama prošetala ova dama. U toj je prilici, uz plave traperice koje sežu do gležnja, visoke čarape i popularne Veja tenisice, uočena i u ružičastom čipkastom kaputu. Moramo priznati kako smo ovaj modni komad do sada vrlo rijetko imali priliku vidjeti na našim ulicama.

Možda vas zanima Ova je prolaznica prošetala u trapericama koje su majkama zadavale glavobolje. Opet su pravi hit! Rubrika Moda Moda

 | Autor: Pixsell/Marko Dimić Pixsell/Marko Dimić

Kratka pretraga poznatih modnih tražilica otkrila nam je kako se radi o kaputu s potpisom britanske luksuzne dizajnerske kuće Burberry. Riječ je o jednoj od modernih inačica dobro poznatog modela 'Stanhill' koju krase kvalitetna talijanska čipka, raskošni dekorativni volani, dekorativne epolete i veliki remen. Jednoličnost i monokromiju razbijaju veliki crni gumbi koji omogućavaju dvostruko kopčanje.

Ljubiteljice nesvakidašnjih modnih komada koje su ovaj kaput poželjele u svojim ormarima zasigurno će rastužiti vijest da isti nije dostupan u aktualnoj Burberryjevoj ponudu jer je riječ o primjerku iz prethodno rasporedane kolekcije.

 | Autor: PR

Možda vas zanima Za ljubiteljice mode: koje će sunčane naočale u 2021. godini biti IN, a koje OUT Rubrika Moda Moda

Na službenim stranicama brenda navedeno je kako ovaj kaput sjajno pristaje uz formalne dnevne i elegantne večernje prigode, a iz priloženih fotografija vidljivo je kako ga je prolaznica uklopila u jedno sasvim 'casual' izdanje. Ipak, rado bismo ovaj osebujni modni komad vidjeli i u ženstvenijoj modnoj kombinaciji. Slažeš li se?

 

Photo: Pixsell/Marko Dimić

Komentari 0