Moda 28. svibnja 2022.

Prolaznica iz Zagreba na najbolji je način dokazala kako je bijela kombinacija pun pogodak

  • Dama iz Zagreba zablistala je u jednostavnoj, ali elegantnoj kombinaciji
  • Bijela sako haljina u kombinaciji s hlačama sjajan je poslovni look
  • Dozu boje unijele su nježno ružičaste sandale na blok petu

Intenzivne boje možda dominiraju ovom sezonom, ali apsolutna kraljica je i dalje jedna od „neboja“. U pitanju je bijela s kojom uvijek povezujemo ljeto, a mlada ljepotica koja je prošetala centrom Zagreba pokazala je kako vrhunski uskladiti bijele komade za damski i elegantan look idealan za poslovne sastanke.

 | Autor:

S obzirom na to da su se temperature počele opako bližiti visokim brojkama, klasičan sako čeka hladnije dane, a mlada dama se odlučila za njegovu ljetnu opciju. Sako haljina bez rukava odličan je odabir za obavljanje svih poslovnih obaveza, a model s remenom dodatno je naglasio odličnu liniju i struk. Također, ovaj tip kratke haljine se s lakoćom transformira iz dnevne poslovne uloge u mini haljinu za večernji izlazak!

sako haljina | Autor: Reserved/Stradivarius/Zara Reserved/Stradivarius/Zara S lijeva na desno: Reserved (399,90 kn), Stradivarius (299,90 kn), Zara (549,90 kn)

Ulična moda Možda vas zanima... Ova prolaznica ne boji se boja, a njezinim outfitom dominira it boja ciklame! Rubrika Moda Moda

Ipak, s obzirom na to da je u pitanju bio radni dan, ova brineta je uskladila sako haljinu s hlačama u bijeloj boji, a njihova midi dužina otkrila je jedinu dozu kolorita u kombinaciji. Nježno ružičaste sandale s mašnom upotpunile su look, a srednja blok peta osigurava udobnost kroz čitav dan.

 | Autor:

Zlatni detalji u vidu naušnica i ručnog sata decentno su se nadovezali uz obruč na remenu, a velike crne sunčane naočale blago mačkastog oblika prava su točka na i kombinaciji. Bijela boja može biti pomalo dosadna i izgledati sterilno, ali ova je ljepotica pokazala kako je uskladiti za luksuzan i profinjeni styling primjeren svakoj situaciji!

ulična moda Možda vas zanima... Zgodna brineta osvojila je centar Zagreba odličnom ljetnom kombinacijom Rubrika Moda Moda

Komentari 0