Moda

Prolaznica iz Zadra prošetala je u izazovnom topu koji malo toga skriva

  • Crnka iz Zadra nosila je vrlo izazovan stajling, a vjerujemo kako su se za njom okretale glave
  • Prolaznica je prošetala ulicama u sakou boje ciklame i narančastim sandalama
  • Najzanimljiviji (i najizazovniji) komad bio je oskudni topić s trakama, praktički grudnjak

Prolaznica se odlučila odjenuti u vrlo ženstvenu kombinaciju koju je pokazala prošetavši Zadrom. Mlada djevojka odvažila se na otkačenu i raznobojnu kombinaciju, koja svakako privlači poglede, što je ova zgodna djevojka potvrdila svojim odabirom.

Možda vas zanima Zgodna crnka iz Zadra odabrala je smion i mladenački outfit. Mnogi su se okrenuli za njom... Rubrika Moda Moda

Odlično je spojila najrazličitije boje koje je upotpunila klasikom (bijelom) i pokazala nam kako kombinacija od dvije živahne boje čini više nego dovoljno za savršen rezultat.

 | Autor: Pixsell/Dino Stanin Pixsell/Dino Stanin

Prolaznica je pokazala i odvažnost komadom za koji vjerujemo da će biti veliki hit ovog ljeta - kratkim topom. Bijeli teksturirani top u obliku grudnjaka malo je toga ostavio skrivenim i pokazao je isklesanu figuru lijepe crnke. Preko topa djevojka je nosila sako u boji ciklame, koji je nonšalantno raskopčan tako da se izazovan top itekako nazirao, ali nije bio previše upadljiv.

Raskošna nijansa koju je odabrala za sako, boja ciklame, podsjeća nas na divno i mirisno cvijeće istog imena, a s njime je iskombinirala svijetle poderane traperice. 

Par koji je prošetao Zadrom kao da odjećom poručuje "Punk is not dead!"

 | Autor: Pixsell/Dino Stanin Pixsell/Dino Stanin

Nosila je i sandale u narančastoj boji, a od modnih dodataka kombinaciji je dodala bijelu torbicu zanimljivog oblika. Zgodna crnka svoj ruž je uparila s bojom sakoa, a od nakita je nosila zlatne naušnice i moderne zatamnjene sunčane naočale. Za tebe smo pronašli nekoliko modela topova iz naših trgovina.

 | Autor: Pr/ZaraHome Pr/ZaraHome

Primjeri: Zara (129,90 kn), Mango (169,90 kn), Mohito (179,90 kn)

Možda vas zanima Supruga našeg nogometnog reprezentativca složila je super kombinaciju s bijelim Pradinim mokasinama Rubrika Moda Moda
Photo: Pixsell/Dino Stanin

Komentari 0