Moda

Princeza Kate oduševila je svijet svojim dolaskom na Wimbledon: prisjetili smo se njenih najboljih Wimbledon izdanja

  • Cijeli svijet je ostao u pozitivnom šoku kada su objavljene informacije da je princeza kate Middleton stigla na finale Wimbledona
  • Kate je na Wimbledon stigla u pratnji svoje kćeri, princeze Charlotte i sestre Pippe, a princeza inače redovito uručuje trofej pobjedniku
  • Kate je zasjala u ljubičastoj midi haljini, a mi smo se prisjetili nekih od njezinih najboljih Wimbledon modnih kombinacija
  • Pročitaj više: Princeza Kate stigla je na Wimbledon: svi prisutni pozdravili su ju gromoglasnim ovacijama

Kate Middleton, princeza od Walesa se nakon dugo vremena pojavila u javnosti i to na finalu teniskog turnira Wimbledon u društvu svoje kćerkice princeze Charlotte i sestre Pippe. Sa svojih mjesta u kraljevskoj loži, princeza Kate i Charlotte pratile su meč između Novaka Đokovića i Carlosa Alcaraza, a Kate je kao i uvijek, pobjedniku uručila pehar.

Svi gledatelji su bili oduševljeni princezinim dolaskom s obzirom na to da, otkako je objavila da se liječi od raka, izbjegava društvena događanja. Posljednji puta smo je imali priliku vidjeti na događanju Trooping the Colour, a njezin izlazak u javnost nas je obradovao i dao nam nadu da liječenje ide u dobrom smjeru. 

 | Autor: Pixsell/Dubreuil Corinne/ABACA Pixsell/Dubreuil Corinne/ABACA Foto: Pixsell/Dubreuil Corinne/ABACA

Naravno, svi su pričali o prekrasnoj ljubičastoj haljini koju je princeza Kate nosila. Riječ je o midi ljubičastoj haljini modnog brenda Safiyaa. Haljina ima kratke rukave, visoki ovratnik i suknju A kroja, a sigurni smo da će, s obzirom na to da ju je Kate nosila na ovom događanju, ova nijansa ljubičaste postati jedna od najpopularnijih boja sezone. Cijelu kombinaciju obogatila je s nude salonkama i torbicom u istoj boji brenda L.K. Bennett, kao i zlatnim naušnicama te narukvicama. Elegantno i profinjeno, kako i priliči jednoj princezi. S obzirom na ovu prekrasnu modnu kombinaciju, odlučili smo se prisjetiti najboljih modnih izdanja Kate Middleton na Wimbledonu posljednjih nekoliko godina.

Kate Middleton, Wimbledon 2023. godine

Princeza očito voli nositi jarke boje za finale, jer je prošle godine pehar dodjeli u zelenoj haljini brenda Roland Mouret, a bila je gotovo jednakog kroja kao i ovogodišnji model. Na nogama je imala Gianvito Rossi bež sandale koje jako voli.

Foto:  Pixsell/ Chryslene Caillaud / Panoramic / Bestimage | Autor: Foto: Pixsell/ Chryslene Caillaud / Panoramic / Bestimage

Kate Middleton, Wimbledon 2022.

Za Wimbledon finale 2022. godine princeza je odabrala točkastu modru haljinu dizajnerice  Alessandre Rich. Možeš li pogoditi koji je uzorak tog ljeta bio veliki hit?

Foto: Pixsell/ Dubreuil Corinne/ABACA | Autor: Foto: Pixsell/ Dubreuil Corinne/ABACA

Kate Middleton, Wimbledon 2021.

Nježno ružičasta lepršava haljina brenda Beulah London bila je princezin izbor za muško finale 2021. godine. Ova nijansa ružičaste baš joj lijepo pristaje. 

Foto: Pixsell/ Dubreuil Corinne/ ABACA | Autor: Foto: Pixsell/ Dubreuil Corinne/ ABACA

Kate Middleton, Wimbledon 2019.

Na muškom finalu 2019. godine, princeza Kate je izgledala poput Pepeljuge u svijetlo plavoj haljini modnog brenda Emilia Wickstead.

Foto: Pixsell/ Chryslene Caillaud/ Bestimage | Autor: Foto: Pixsell/ Chryslene Caillaud/ Bestimage

Kate Middleton, Wimbledon 2019.

Ne možemo zaboraviti prekrasnu jarko žutu haljinu koju je princeza nosila na muškom finalu 2018., a riječ je o ikonskoj modnoj Dolce & Gabbana.

Foto: Pixsell/ John Walton/ Press Association | Autor: Foto: Pixsell/ John Walton/ Press Association

Kate Middleton Možda vas zanima Kensingtonska palača dala je prvo priopćenje od povlačenja Kate Middleton o njezinom povratku na kraljevske dužnosti Rubrika Life&style Life&style

 

Photo: Pixsell/Dubreuil Corinne/ABACA

Komentari 0