Stars

S osmijehom od uha do uha i u predivnoj damskoj kreaciji, Kate Middleton se pojavila na kraljevskoj proslavi

  • Princeza od Walesa se napokon pojavila u javnosti prvi put otkako je u ožujku otkrila da boluje od karcinoma
  • U pratnji supruga i njihovih troje djece, Kate se pojavila na Trooping the Color, rođendanskoj kraljevskoj paradi u čast kralju Charlesu
  • Nakon što je obitelj stigla do Buckinghamske palače, krenuli su na vožnju kočijom s ostatkom parade

Baš kao što je nešto ranije najavila, Kate Middleton se pojavila na Trooping the Color, rođendanskoj kraljevskoj paradi u čast kralju Charlesu, a što je njezino prvo pojavljivanje u javnosti otkako je u ožujku otkrila da boluje od karcinoma.

Princeza od Walesa prvotno je snimljena kako se u automobilu vozi sa svojim suprugom princom Williamom i 10-godišnjim princom Georgeom pored nje, dok su 9-godišnja princeza Charlotte i 6-godišnji princ Louis sjedili nasuprot njih. 

 | Autor: Profimedia Profimedia Foto: Profimedia

Nakon što je obitelj stigla do Buckinghamske palače, krenuli su na vožnju kočijom s ostatkom parade. Kate je za ovu prigodu odabrala prelijepu bijelu haljinu s crno bijelom prugastom mašnom jedne od svojih omiljenih dizajnerica, Jenny Packham, a uz koju je upasirala veliki damski bijelo crni šešir s potpisom Philipa Treacyja te biserne naušnice, dok se princ William pojavio u uniformi.

 | Autor: Profimedia Profimedia Foto: Profimedia

Možda vas zanima Bizaran portret Kate Middleton na naslovnici Tatlera izazvao je zgražanje: "Umjetnici trebaju naočale" Rubrika Life&style Life&style

Podsjetimo, princeza od Walesa jučer je najavila da će prisustvovati na Trooping the Color, a javnosti se obratila objavom na službenom Instagram profilu para u kojoj je podijelila i novosti o napretku liječenja. 

 | Autor: Profimedia Profimedia Foto: Profimedia

“Oduševila sam se svim ljubaznim porukama podrške i ohrabrenja u posljednje vrijeme par mjeseci. To je stvarno promijenilo svijet za Williama i mene i pomoglo nam je oboma u nekim od težih vremena

Dobro napredujem, ali kao što znaju svi koji prolaze kroz kemoterapiju, postoje dobri i loši dani. U tim lošim danima osjećate se slabo, umorno i morate se prepustiti odmoru tijela. Ali u dobrim danima, kada se osjećate snažnije, želite najbolje iskoristiti to što se osjećate dobro.

Moje liječenje je u tijeku i trajat će još nekoliko mjeseci. U dane kada se osjećam dovoljno dobro, zadovoljstvo mi je uključiti se u školski život, i provoditi osobno vrijeme radeći stvari koje mi daju energiju i pozitivnost, kao i početi malo raditi od kuće.

Veselim se sudjelovanju na Kraljevoj rođendanskoj paradi ovog vikenda sa svojom obitelji i nadam se da ću prisustvovati još nekim javnim događajima tijekom ljeta, ali isto tako znam da još nisam izašla iz šume. 

Učim kako biti strpljiva, osobito s neizvjesnošću. Uzimam svaki dan onakvim kakav dolazi, slušam svoje tijelo i dopuštam sebi da odvojim ovo prijeko potrebno vrijeme za ozdravljenje. Hvala vam puno na razumijevanju i hvala svima vama koji ste tako hrabro podijelili svoje priče sa mnom”, poručila je.

Kate Middleton Možda vas zanima Princ William je velika podrška svojoj Kate: kako je izgledala njihova ljubavna priča? Rubrika Life&style Life&style

 

Photo: Profimedia

Komentari 0