Life&style

Princeza Kate stigla je na Wimbledon: svi prisutni pozdravili su ju gromoglasnim ovacijama

Nakon što je, prije nekoliko mjeseci, britanska princeza Kate obznanila da boluje od raka, gotovo je cijeli svijet bio zabrinut za njeno zdravlje i svi smo se pitali kada ćemo ju ponovno vidjeti. Srećom, čini se kako princezino zdravlje dobro napreduje jer je, prije mjesec dana i to u vrlo dobrom raspoloženju, prisustvovala na Trooping the Color, rođendanskoj paradi u čast kralja Charlesa. Sada nas je obradovala još jednim pojavljivanjem i to na finalu Wimbledona. 

 | Autor: Pixsell/Mike Egerton/Press Association Pixsell/Mike Egerton/Press Association Foto: Pixsell/Mike Egerton/Press Association

Iako se nagađalo da će se Kate pojaviti na ovom događaju s obzirom na to da finale prati svake godine i pobjedniku uručuje trofej, svi su ipak bili oduševljeni njenom pojavom. Naime, Kate je na Wimbledon stigla u pratnji svoje kćeri, princeze Charlotte i sestre Pippe. Kako su prilazile svojim mjestima, publika se ustala i princezu Kate pozdravila gromoglasnim pljeskom. 

I sama Kate je ovim potezom bila ganuta pa je sve prisutne pozdravila mahanjem i velikim osmijehom. Predivno!

 

Photo: Pixsell/Mike Egerton/Press Association
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    lijepa