Moda

Predivni ljetni trend koji svi već sada googlaju

Hoće li ovaj komad zaista bit najtraženiji trend ljetne sezone? Mi glasamo ZA!

U nekim dijelovima Lijepe Naše, čini se kako su proljeće i ljeto još uvijek svjetlosnim godinama daleko - ali to nikako ne znači da ne možemo početi planirati i organizirati svoj ormar i kolekciju za toplije mjesece! Zahvaljujući ovom novom istraživanju Googlea, saznali smo što žene diljem svijeta već sada naveliko traže i kupuju. Saznali smo koja je trenutno najtraženija boja haljina, cipela i traperica!

 

Objavu dijeli Camila Coelho (@camilacoelho)

Kako se čini, bijela haljina je najtraženiji i najpopularniji modni komad u ovom trenutku. Kako su bijele haljinice i inače super popularne u ljetnoj sezoni, najpametnije je da već sada ugrabiš genijalni komad koji si pronašla u svojoj omiljenoj high-street trgovini. Vjeruj nam na riječ, za nekoliko mjeseci ćeš plakati "jer je ona savršena haljinica koju si vidjela u ožujku sada svugdje rasprodana". 

Možda vas zanima Top 5 trendova za proljeće 2018. Rubrika Moda Moda

 | Autor: miss7 miss7 Zara (229 kuna), H&M (595 kuna), Vero Moda (560 kuna)

Što se tiče obuće, crne čizme su i dalje na broju jedan, dok crne traperice vladaju na području jeansa. Crne trapke su stvarno bezvremenske i nemaju veze sa sezonom u kojoj se nalazimo, iako ih nekako ipak radije nosimo u hladnijim mjesecima. Međutim, ako si u potrazi za dobrim crnim trapericama, sigurno će te veseliti vijest kako su trenutno dosta popularne u high-street svijetu, a mi smo odabrali i nekoliko svojih favorita. 

 | Autor: miss7 miss7 H&M (185 kuna), Stradivarius (199 kuna), Zara (229 kuna)

Crne čizme ipak smatramo komadom koji ćemo u jednom trenutku pospremiti duboko u ormar i s najvećim osmijehom na licu ih zamijeniti tenisicama, sandalama i balerinkama! Međutim, crne gležnjače nikad nisu loša investicija, prema tome i ako ih odlučiš nositi uz kratke haljinice i proljetne suknje - pronaći ćeš nekoliko genijalnih modela za topliju sezonu. 

 | Autor: miss7 miss7 Stradivarius (349 kuna) ili Pull&Bear (250 kuna)?

Sada kada smo korak ispred svih, sada krećemo u lov na najpopularnije komade!

Photo: Instagram

Komentari 0