Moda

Top 5 trendova za proljeće 2018.

S dolaskom nove sezone očekujemo i puno noviteta, a u moru novih hot komada odabrati smo top 5 trendova za proljeće 2018. kojima želimo dati priliku

Trendovi dolaze i odlaze, a baš kao što se mijenjaju sezone, mijenjaju se i IT komadi koje volimo, želimo i obožavamo nositi tijekom njih. Imamo osjećaj da nam je ove godine stiglo više trendova nego ikad. Možda samo zato što toliko žudimo za toplijim vremenom, suncem i kratkim rukavima, ali već smo se davno počeli pripremati na proljetnu modu i nove komade koji krase kolekcije za sezonu proljeće/ljeto. Dovoljan je jedan pogled na ponudu bilo koje high-street trgovine da nam bude jasno koje ćemo trendove nositi sljedećih mjeseci - i vjeruj nam, biti će ovo jedno modno bogato proljeće!

1. Saten i čipka

Ova dva materijala postala su razlog zašto se veselimo toplijem vremenu. Saten i čipka nalaze se posvuda! Od majica i suknja pa sve do cipela i hlača. U nekim slučajevima ovi se materijali kombiniraju čak i zajedno te na taj način ostavljaju posebno stajliš dojam. Nama su ipak favoriti satenske suknje te čipkani topovi koje ćeš nositi još dugo nakon završetka proljeća.

 | Autor: miss7 miss7 Zara suknja (179 kuna), H&M haljina (520 kuna), Zara hlače (229 kuna)

2. Ukrasi za kosu

A ne ne, više nije važno imati samo dobru frizuru, sada glavu treba ukrasiti i s drugim dodacima: turbani, marame, šeširi, kape, kopčice, gumice, rajfovi - ovaj veliki trend nećeš moći izbjeći ovog proljeća. Osim što su ekstra moderni i šik, ovi ti modni dodaci mogu pomoći kad imaš bad hair day, a da ti pritom ne narušavaju cjelokupni look.

 | Autor: miss7 miss7 Turban ili beretka?

3. Životinjski print

Definitivno uzorak proljeća! A ako si mislila da će to biti karirano, varaš se. Životinjski printevi uvijek su nekako tu, ali ove će sezone dostići svoj vrhunac popularnosti. Životinjski print najviše vlada modnim detaljima poput cipela, torbica i marama, ali ne brini - i tvoja omiljena haljina leopard uzorka ovog će proljeća biti statement vrijedan pažnje!

 | Autor: miss7 miss7 Zara je puna životinjskog uzorka! Haljina (149 kuna), torba (699 kuna), cipele (599 kuna) i sandale (599 kuna)

4. Lila boja

Pa nije ju Pantone bez veze proglasio bojom godine. Ova pastelna, blijedo ljubičasta nijansa pravi je hit koji ćemo obožavati kroz cijelu proljetnu, ali i ljetnu sezonu! Nosi se na svemu, a naš osobni favorit su kaputi i puloveri ove nijanse.

Možda vas zanima 3 para tenisica koje će obilježiti proljeće 2018. Rubrika Moda Moda

 | Autor: miss7 miss7 H&M (370 kuna), Mango (199 kuna), H&M (90 kuna)

5. Pletene torbe

Pletene torbice su ekstra popularne ovog proljeća, a dolaze u svim veličinama, oblicima i bojama. Već ih sada volimo i želimo nositi sa svim onim divnim lepršavim haljinicama i topovima s volanima koji su nam sinonim za proljeće. Totalno romantične, ali i moderne - pletene torbice su trend koji obožavamo i jedva čekamo prve zrake sunca da ih ponosno pokažemo i prošećemo!  | Autor: miss7 miss7 Mango (349 kuna) ili Zara (299 kuna)?

Photo: Instagram

Komentari 0