Moda

Pravi svestrani komad: ovu haljinu možeš nositi samostalno, preko kupaćeg pa čak i preko hlača!

Svakodnevno pretražujemo brojne web shopove u potrazi za komadima koji se po nečemu ističu naspram ostalih. Tako je našu pozornost privukao jedan artikl iz H&M-ove kolekcije proizvoda. Ovaj put to je predimenzionirana prugasta haljina s puf rukavima. Ovaj svestrani komad ne samo da je nosiv tijekom svakog godišnjeg doba, već se može stilizirati na razne načine. Modnim entuzijasticama će se svidjeti kako se ova haljina može nositi samostalno tijekom toplijih mjeseci, a u kombinaciji s trapericama za šik slojeviti look kada stignu jesen i zima.

 | Autor: H&M H&M Foto: H&M

Možda vas zanima Pronašle smo badiće u divnim bojama i uzorcima - donosimo 15 modela i ne znamo koji nam je ljepši! Rubrika Moda Moda

Uz H&M haljinu možeš biti stylish bez puno uloženog truda

Ova haljina je jednostavna i udobna, izrađena od 100 % pamuka te je prozračna i meka što ju čini idealnim komadom za toplo i hladno vrijeme. Dugi, balon rukavi dodaju dašak dramatičnosti, dok široke manžete s prorezom i gumbom daju sofisticirani štih ovoj haljini. Dizajn bez podstave osigurava prozračnost tijekom nošenja ljeti i jednostavno dodavanje slojeva tijekom hladnijih mjeseci.

 | Autor: H&M H&M Foto: H&M

Dizajn haljine je klasičan i suvremen, sa svijetloplavim i bijelim prugastim uzorkom koji odiše bezvremenskim šarmom. Mali uspravni ovratnik s naborima i otvor u obliku slova V s vezicama sprijeda su suptilan, ali elegantan detalj. Ova haljina je prikladna za razne prigode, od ležernih izlazaka do svečanijih događaja. Njezin predimenzionirani kroj osigurava pristajanje svim tipovima tijela, pružajući šik i udobnu opciju za svaku fashionisticu.

 | Autor: H&M H&M Foto: H&M

Možda vas zanima Ovaj kombinezon, s mašnama umjesto klasičnih naramenica, jedan je od najljepših komada za ljeto! Rubrika Moda Moda

Mogućnosti stiliziranja

Ono što doista izdvaja ovu haljinu je njezina svestranost prilikom stiliziranja. Može se kombinirati s gležnjačama i kožnom jaknom za šik jesenski look ili sa sandalama i slamnatim šeširom za opuštenu ljetnu vibru. Jednostavno ju je nabaciti na traperice ili tajice te upariti s udobnim kardiganom za zimu ili preko kupaćeg kostima za plažu ljeti. Mogućnosti su beskrajne, a to ovu haljinu čini vrijednim dodatkom svakom ormaru.

 | Autor: H&M H&M Foto: H&M

H&M-ova predimenzionirana haljina na pruge s balon rukavima je svestran i bezvremenski komad koji će ti omogućiti da budeš elegantna tijekom cijele godine. Njezin klasičan dizajn, oversized kroj i prugice čine ju odličnim dodatkom svačijoj capsule kolekciji. Cijena ove haljine je 24,99 eura, a dolazi u veličinama od XS do XXL, za svaki tip tijela, te ju možeš naručiti putem linka.

 | Autor: H&M H&M Foto: H&M

Možda vas zanima Ne postoji influencerica koja ove sezone barem jednom nije nosila šiltericu - evo 10 stylish prijedloga Rubrika Moda Moda
Photo: H&M

Komentari 0